Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mai fiatalokból hová lett...

Mai fiatalokból hová lett lázadás?

Figyelt kérdés
Mai fiatalok egyenesen konformabbak és megalkuvóbbak mint szüleik vagy nagyszüleik voltak. Most 21. század elején eltüntek látványos lázadások kellékei: kirívó ruhák feltűnő frizurák fülsiketítő zene vagy felnőtteket megbotránkoztató viselkedés.
2022. jan. 16. 18:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
22%
Elképesztő arroganciád van. A zene bömböltetését nem csak közösségekben lehet művelni úgy, hogy azt mindenki tudtára add. De ha ezt nekem kell elmagyarázni az már régen rossz.
2022. jan. 16. 21:07
 22/29 anonim ***** válasza:
94%
Egyre kevesebb rockert, punkot latni. Mar mindenki ugyanazt majmolja kb.. Neha azert meg belefutni 1-2 deszkas huligan bandaba de kb ennyi
2022. jan. 16. 21:08
 23/29 anonim ***** válasza:
87%

Tudtam, hogy ezzel fogsz jönni, de innentől értelmetlen az egész hozzászólásod, hiszen az általad leírtaknak semmi köze a dolognak a lázadáshoz, csak egy random kérdésnél adott random választ magadra vettél és rögtön kardot rántottál mert megsértődött az egód. Erről nem én tehetek.

2022. jan. 16. 21:14
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

Én nem vettem magamra hisz engem nem érint a zene bömböltetése.

Tudod a kommunikáció nem egyoldalú dolog. Ha provokálod magad válaszolni fognak. Fel ne háborodj már azon, hogy valaki megkérdez tőled valamit te pedig nem tudsz normálisan válaszolni.

2022. jan. 16. 21:21
 25/29 anonim ***** válasza:
97%
Mi szoktunk zenet bomboltetve deszkazni meg bicozni a varosba. Log a spangli a szankbol szarunk mindenre. Csinaljuk ami tetszik. Megfelel? 😀
2022. jan. 16. 21:31
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg " lázadnának " akkor az volna a baj.
2022. jan. 17. 00:26
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

kirívó ruhák feltűnő frizurák fülsiketítő zene vagy felnőtteket megbotránkoztató viselkedés.

Szóval ezek mind eltűntek ? Az anyámat . Szerintem néha menj ki a városba sétálni .

2022. jan. 17. 15:44
 28/29 anonim ***** válasza:
76%

Azért én Ausztriában meg Németbe elég sok lázadást láttam a hírekben, meg a franciáknál is voltak durva dolgok.

Itthon kb. lószar nincs az igaz.

Bár én lázadás alatt inkább értem az ilyen tüntetés, rendőr dobálós, gyújtogatós dolgokat, mint azt, hogy b*zinak meg k*vának öltöznek az emberek.

2022. jan. 17. 18:19
 29/29 anonim ***** válasza:
81%
Mert ma már senkit nem érdekel, és nem kérdezik meg hogy van-e lázad.
2022. jan. 20. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!