Mai fiatalokból hová lett lázadás?
Tudtam, hogy ezzel fogsz jönni, de innentől értelmetlen az egész hozzászólásod, hiszen az általad leírtaknak semmi köze a dolognak a lázadáshoz, csak egy random kérdésnél adott random választ magadra vettél és rögtön kardot rántottál mert megsértődött az egód. Erről nem én tehetek.
Én nem vettem magamra hisz engem nem érint a zene bömböltetése.
Tudod a kommunikáció nem egyoldalú dolog. Ha provokálod magad válaszolni fognak. Fel ne háborodj már azon, hogy valaki megkérdez tőled valamit te pedig nem tudsz normálisan válaszolni.
kirívó ruhák feltűnő frizurák fülsiketítő zene vagy felnőtteket megbotránkoztató viselkedés.
Szóval ezek mind eltűntek ? Az anyámat . Szerintem néha menj ki a városba sétálni .
Azért én Ausztriában meg Németbe elég sok lázadást láttam a hírekben, meg a franciáknál is voltak durva dolgok.
Itthon kb. lószar nincs az igaz.
Bár én lázadás alatt inkább értem az ilyen tüntetés, rendőr dobálós, gyújtogatós dolgokat, mint azt, hogy b*zinak meg k*vának öltöznek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!