Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mai fiatalokból hová lett...

Mai fiatalokból hová lett lázadás?

Figyelt kérdés
Mai fiatalok egyenesen konformabbak és megalkuvóbbak mint szüleik vagy nagyszüleik voltak. Most 21. század elején eltüntek látványos lázadások kellékei: kirívó ruhák feltűnő frizurák fülsiketítő zene vagy felnőtteket megbotránkoztató viselkedés.
2022. jan. 16. 18:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
97%
Jah.. eleg uncsi bamba nepseg 😀
2022. jan. 16. 19:40
 12/29 anonim ***** válasza:
86%

Ezek amiket írsz a zene meg öltözködés ma már senkit nem botránkoztat meg. Ma már a felnőttek is metálon és technon nőttek föl. Szóval ma ilyen módon nem nagyon lehet lázadni szerintem.

Szóval ma nem olyan világos, hogy lehetne a fennálló dolgok ellen menni. De ez nem csak a fiatalokra vonatkozik. Ma annyira bonyolult a világ, hogy mindenféle rendszerkritika is sacc tanácstalan. Nem bukkan fel új gondolat sehonnan, hogy hogy lehetne másképp mert eleve sacc követlehetelen ez az egész katyvasz ami megy és ami szorongat mindenkit.

2022. jan. 16. 19:51
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
#12 vagyok még. szerintem annyiban jó amúgy a kérdés, hogy fontos ez az ellenállás. és jó lenne ha lenne akármilyen irányból, de baromi nehéz most. egyszerre kellene zseninek lenni és nagyon bátornak lenni és úgy tudni megszólalni, hogy azt mindenki hallja.
2022. jan. 16. 19:53
 14/29 anonim ***** válasza:
93%
meg érted, ma hippinek sem lehetne tiszta szívből lenni, leülni a fűbe és hagyni a világot magára, mert épp omlik össze minden. szóval ma kicsit a lázadás az valami olyan megoldás lenne a dolgokra, ami korábban nem volt. mert még egyet rúgni ebbe a világba már hova?
2022. jan. 16. 19:56
 15/29 anonim ***** válasza:
93%
Én fiatal vagyok és lázadok a fiatalkori lázadás ellen, azzal hogy nem lázadok, tehát lázadok.
2022. jan. 16. 20:09
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

A szubkultúrák csak a neten terjednek a leginkább, és manapság nincs saját "fiatal kultúránk" , hanem az itteni tinik a nyugati tiniket majmolják.

Persze el-el járogatnak bulizni, de ennyi; tényleges, önálló, a külföldi trendektől elkülönülő értékek és ideák nem nagyon születnek. (de elvétve persze vannak szabályt erősítő kivételek)

2022. jan. 16. 20:12
 17/29 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy kirívó ruhák, feltűnő frizurák most is vannak, csak már se nem kiríívóak, se nem feltűnőek. Bármi amivel el akarsz különülni, azzal rajtad kívül 100 ezer másik "egyéniség" is ki akar tűnni.
2022. jan. 16. 20:26
 18/29 anonim ***** válasza:
39%
A zene bölbömtetés meg nem lázadás, szimplán csak kulturálatlan proliság.
2022. jan. 16. 20:26
 19/29 anonim ***** válasza:
23%
#18 a zene bömböltetése mitől kultúrálatlan és mitől proliság?
2022. jan. 16. 20:48
 20/29 anonim ***** válasza:
69%

#19 Mondjuk azért, mert kulturált, értelmes ember tisztában van vele, hogy nem mindenki kíváncsi a zenei ízlésére és képes megfelelő hangerőn, neadjisten fej/fülhallgatón keresztül élvezni a zenei művet.

De ha nekem kell megindokolni az már régen rossz.

2022. jan. 16. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!