Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hölgyek, tini korotokban...

Hölgyek, tini korotokban mennyire voltatok lázadóak?

Figyelt kérdés

2022. jan. 7. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Emos és rockzene képviselője is voltam.Nem tudok képeket mutatni.
2022. jan. 7. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem. Pedáns diák voltam, rettenet szabálykövető, kívül belül. Otthon nehezebb volt velem bánni, mert akaratos voltam és tipikus egyke. De az iskolában mindig velem példáloztak.

Huszonéves korom elején éltem a kamaszkorom. Akkor volt erős sminkem, színes hajam, felnyírt frizurám, kompenzáltam azt, hogy addig végig meg akartam felelni másoknak és mások elismeréséért küzdöttem, illetve betegesen adtam mások véleményére. Akkor elszakadt valami bennem és a saját fejem után mentem. És ma is inkább öncélúan vagyok maximalista már, szóval jót tett ez a drasztikusság.

2022. jan. 7. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Amúgy a szüleim nagyon lazák voltak mindig is, szóval nem hiszem, hogy miattuk
2022. jan. 7. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
#1-hez hasonlóan, ezek a korszakok nálam is végigmentek. Kép nem készült róla, akkoriban rühelltem ha valaki kamerával közelít felém. Fura, pedig most hogy visszanézném milyen kis hülye voltam :D
2022. jan. 8. 01:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Szex, buli, rock and roll?
2022. jan. 8. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!