Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Introvertált típusúak hogy...

Introvertált típusúak hogy oldjátok ezt meg?

Figyelt kérdés

sikerült végre munkát találnom, azonban kisboltban ahol vevők vannak. én utálok beszélni, beszélgetni, idegenekkel pláne. viszont itt a vevők nagy része meg beszélgetni akar velem és nem zavarja őket az sem ha erre én nem vagyok sem kiváncsi, sem nyitott. kiszolgálom őket de legyen ennyi elég.

van erre valami megoldás, vagy keressek valami más fajta munkahelyet inkább?

2022. jan. 7. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Én általában ilyen helyzetben hagyom, hogy ők beszéljenek, ezek az emberek általában úgyis ezt szeretik - pláne az idősek-. Elég, ha meghallgatod őket, néha élet a bólogatás, hogy lássa figyelsz és kész.
2022. jan. 7. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Mond nekik hogy fáj a torkod ne beszéltessenek, vagy csak nézz csúnyán ha meg pofáznak tovább is akkor tegyél úgy mintha épp hívnának stb..
2022. jan. 7. 20:50
 3/11 A kérdező kommentje:

engem az is zavar, hogy beszélnek, nem tehetek róla soha nem érdekelt idegen emberek locsogása, meg fáraszt is rendesen.

miért nem elég az hogy udvariasan kiszolgálom őket aztán mennek a dolgukra?

2022. jan. 7. 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Tudom miről beszélsz, én ruha boltban dolgoztam eladóként, na ott aztán mindent és mindenkit meg kellett hallgatni, ott aztán igazán szeretnek beszélni és idejük is van rá sajnos.

Mindig csak hallgattam őket, néha oda mosolyogtam és ennyi.

Ettől függetlenül nyilván máshol jártak a gondolataim és csináltam a dolgom, de a vevő ezt persze nem érezheti

2022. jan. 7. 20:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Èn is ilyen vagyok, mint te. Meghallgatom őket egy darabig, aztán elbúcsúzom tőlük.
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Mert sok embernek foleg az oregeknek beszed kenyszeruk van.
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Finoman megmondani neki, hogy ez egy bolt, ahol boltos-vevő kapcsolat van, nem pedig pszichológia rendelés. Csak így lehet.
2022. jan. 7. 21:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kerestem testhezálló munkát
2022. jan. 7. 22:13
 9/11 anonim ***** válasza:
64%

Én még a spirituális korszakom előtt pár másodperc után, vagy előbb, attól függ, mikor jöttem rá, hogy feleslegesen beszélnek, megmondtam nekik, hogy nem szeretnék velük beszélgetni, vagy nem érdekel, vagy ez nem jó helyzet erre, stb. Kifejeztem udvariasan, hogy.. hogy nem...

Ha ügyes vagy, akkor isssszonyat ritka lesz az, aki megsértődik. Az se miattad fog...

Légy őszinte és nyitott. Ne félj kikommunikálni, ami szíveden.

2022. jan. 7. 22:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én introvertáltként eleve nem választok olyan munkahelyet, ahol az a dolgom, hogy emberekkel kontaktoljak, mint pl. eladó, pincér, meg stb.

Szóval így.

2022. jan. 22. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!