Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak? ugyanaz a...

Mit csináljak? ugyanaz a pasas mindig bámul, nagyon idegesítő már. 19L

Figyelt kérdés

minden délután amikor megyek haza vonattal, van egy ferfi, kb 40 eves lehet, nagyon furcsan nez ki, dudorok vannak az arcan es szerintem hibbant is. amikor felszallok a vonatra, mindig odaall mellem, egybol odajon ahogy en leulok, mindig valahol a kozelemben kell lennie, es bamul, de annyira, hogy egy pillanatra se nez el. vagy figyelmen kivul hagyom, vagy ugy nezek ra nagy szemekkel, undorodva, hogy megis mi a fenet bamul mar engem. ma ez a nezesem utan belokte hogy “szep vagy”

betelt a pohar fogtam magam felalltam es odebbsetaltam egy masik ulohelyre. amikor leszallt, odajott az ablakomhoz, es onnan is bebamult hozzam(ez mindig igy van)

nagyon elegem van mar belole.

2022. jan. 3. 18:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%
Ha én bámulnálak az is zavarna?
2022. jan. 3. 20:02
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
#11 Ez a viselkedés para, még akkor is, ha jóképű vagy. Hónapok óta bámulja, mint valami megszállott. Szerinted ez normális?
2022. jan. 3. 20:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem normális. Azt, hogy ki néz ki jól meg mindenki magának tudja megítélni. Mit tudnék tanácsolni ilyen helyzetben? Menjen másik útvonalon vagy korábbi - későbbi vonattal. Ha erre nincs lehetőség, szólni, hogy álljon le. Szerintem ez eléggé egyértelmű, nem de?
2022. jan. 3. 20:18
 14/17 anonim ***** válasza:
65%
Egyetértek. 🙂
2022. jan. 3. 20:24
 15/17 anonim ***** válasza:
11%
És az mennyire normális, hogy hónapok óta tart ez, de érdekes módon a kedves kérdező semmiféle segítséget nem kért azóta sem? Hogy még az se jutott eszébe, hogy szóljon már valami megtermettebb rokonnak/ismerősnek, aki elkíséri legalább 1x az egyik nap hogy végre helyre lehessen tenni azt a szatírgnómot?
2022. jan. 3. 21:11
 16/17 anonim ***** válasza:
57%

7

Nagyon jó ötlet! Aztán lehet, hogy a pasas bátorságot nyer, és már nem csak bámulni fogja, hanem konkrétan zaklatni is. De kitalálom, az is a kérdező hibája lesz, nem? Idióta!

2022. jan. 3. 21:18
 17/17 anonim ***** válasza:
32%
En azert meghallgatnam a pasi verziojat is!? :)
2022. jan. 3. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!