Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak, van egy stalker...

Mit csináljak, van egy stalker-em?

Figyelt kérdés

A stalker (nem tudom mi rá a magyar megfelelő szó) aki egy másik embert mindenhova követ, álltalába szerelmes belé azért követi.

Sajnálattal jelentem be, hogy nem vagyok a magyar nyelv magaslatán ezért hát elnézést kérek de most nem erről szeretnék kérdezni.

Szóval, van egy csaj a sulimban (11.es vagyok 17éves) aki mindenhova követ. Alig egy fél éve került az én iskolámba elég csúnyácska és sose beszél. Van egy hely ahol én mindiga haverjaimmal lógok szünetenként és ez a csaj is mindig ott ül amióta átkerült a sulimba, nem túlságosan beszédes, még egyszer nem halottam beszélni és hát egészen eddig azt hittem, hogy azér ül annál a résznél ahol mi szoktunk, hülyülni mivel nincs barátja (bár szerintem nincs barátja).

A multhéten iskola után átmentünk az iskolám meletti bevásárlóközpontba kajálni ahol összefutottunk vele. Mivel eddig még sose beszéltem vele így hát nem is köszöntem neki hiszen nem is ismerem, amikor a legnagyobb meglepetésemre megálított, és elkezde mondani a magájét.

Hogy ő szerelmes belém meg, hogy ő "akar" engem (szó szerint ezt mondta "i want you") meg ilyesmiket. Mire én a barátaim elött kedvesen megmondtam neki, hogy engem ő nem érdekel. (őszintén mondom, hogy kedves voltam, még csak nem is nevettem)

Ez után jött a baj, az utána lévő héttől mindenhova követ engem a suliba (lehet, hogy eddig is követett csak nem tűnt föl) volt olyan, hogy mondtam egy viccet a haverjaimnak és körübelül öt méterre tőlem elkezdett nevetni.

Hogyan szabadúlhatnék meg tőle, kicsit irritáló. Najó kimondom, nem kicsit, nagyon irritáló. De nem akarok bunkó lenni és megsérteni se szeretném, hisz tudom milyen rossz érzés mivel általános iskolában túlsujjos voltam, csak így közép iskolai éveimre jöttem jó formába.

A lényeg az,hogy a tanároknak nem akarom elmondani mert az már mégis milyen, beszélni próbáltam már vele de hajthatatlan, mégis, hogyam tudnék megszabadulni tőle?

17/F

2014. aug. 31. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy ha összejössz egy olyan emberrel aki odavan érted, és ki is nyilvánította feléd, akkor az nem fog sokáig tartani. Miért nem próbálod meg? Aztán lehet, hogy tök jófej, csak fura. Miután én összejöttem egy olyan lánnyal, aki odáig volt értem, én akkor még egyáltalán nem(mondjuk valamennyire bírtam), de később megfordult a szitu, és elkezdtem beleszeretni, ő viszont "kiszeretni" belőlem. Nem is tartott sokáig, kb. másfél hónap után szakított. Viszont a szex nagyon jó volt vele.

A másik megoldás, küldj hozzá egy ismerős lányt, hogy legyen jóban vele, legalább suliban, és terelje el a figyelmét. Legalább meg is tudhatod, hogy miket gondol rólad.

2014. aug. 31. 13:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló, lehet, hogy a szövegből nem jött le de az adott illető aki kivet, szépen szólva is csúnya mint a bűn. Mármint most nem akarok bunkó lenni meg minden de bottal se piszkálnám meg.

És mint említettem nem szokott sohase senkivel se beszélgetni, de azért megpróbálom bevetni az egyik csaj ismerősömet, bár akkor már inkább arra használnám, hogy megértesse vele, hogy akármeddig is követ ebböl soha sem lesz semmi.

2014. aug. 31. 14:47
 3/3 anonim válasza:
Na mi lett leszállt rólad a csaj?
2023. szept. 10. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!