Mit csináljak? ugyanaz a pasas mindig bámul, nagyon idegesítő már. 19L
minden délután amikor megyek haza vonattal, van egy ferfi, kb 40 eves lehet, nagyon furcsan nez ki, dudorok vannak az arcan es szerintem hibbant is. amikor felszallok a vonatra, mindig odaall mellem, egybol odajon ahogy en leulok, mindig valahol a kozelemben kell lennie, es bamul, de annyira, hogy egy pillanatra se nez el. vagy figyelmen kivul hagyom, vagy ugy nezek ra nagy szemekkel, undorodva, hogy megis mi a fenet bamul mar engem. ma ez a nezesem utan belokte hogy “szep vagy”
betelt a pohar fogtam magam felalltam es odebbsetaltam egy masik ulohelyre. amikor leszallt, odajott az ablakomhoz, es onnan is bebamult hozzam(ez mindig igy van)
nagyon elegem van mar belole.
Most komolyan az a bajod, egy szerinted furcsán kinéző 40 éves pasi, téged megbámul egy vonaton és majd végén mondta szép vagy?
Hogy lehetsz ilyen felszínes, arrogáns lány...
Minimum meg kellett volna köszönnöd és rámosolyogni utána, nem az, hogy máshova sétálsz. Lehet pont annak örült volna.
Ha bejött volna külsőre a pasi, akkor meg az lett volna a kérdésed, hogyan ismerkedjek meg vele...
Én is azt javaslom, hogy mondd meg neki - lehetőleg ne(!) négyszemközt - hogy zavar, és hagyjon békén.
Nem kell jelenetet rendezni, csak simán, normálisan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!