Hogyan osonjak ki titokban a konyhába az eldugott telómért?(a konyhai mérlegbe dugták a szüleim, de valakivel fontos beszélnivalóm van)
Éjjel vagy este vagy reggel amikor még nem ébredtek fel akkor vegyem el a telóm? Mikor a leg nem feltünőbb? 1 hétre vették el mert csúnyán beszéltem tegnap a mamámal mert felcukkolt mindig cukkol amúgy is, de most karácsonykor nagyon betelt nálam a pohár, pedig én sokáig tűrök és tiszteletbe tartom a kora miatt meg az miatt hogy a mamám de amit tegnap mondott nekem azért megérdemelte amit én mondtam neki hirtelen felindulásból(csúnya beszéd)
Jövő szombaton kapnám vissza de addig nem bírom ki hogy ne beszéljek azokkal akik a legfontosabbak számomra.....
30
Mondjuk attól függöen...
Ha lány megtud lenni 1 hét teló nélkül akkor na..
33
Szerintem hagyjad,most semmi értelme veszekedni,ha igzad van/nem is..
35
Mondjuk nem úgy kélne az kérdezőre nem kélne megjegyzést írni meg stb,arra gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!