Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan osonjak ki titokban a...

Hogyan osonjak ki titokban a konyhába az eldugott telómért?(a konyhai mérlegbe dugták a szüleim, de valakivel fontos beszélnivalóm van)

Figyelt kérdés

Éjjel vagy este vagy reggel amikor még nem ébredtek fel akkor vegyem el a telóm? Mikor a leg nem feltünőbb? 1 hétre vették el mert csúnyán beszéltem tegnap a mamámal mert felcukkolt mindig cukkol amúgy is, de most karácsonykor nagyon betelt nálam a pohár, pedig én sokáig tűrök és tiszteletbe tartom a kora miatt meg az miatt hogy a mamám de amit tegnap mondott nekem azért megérdemelte amit én mondtam neki hirtelen felindulásból(csúnya beszéd)

Jövő szombaton kapnám vissza de addig nem bírom ki hogy ne beszéljek azokkal akik a legfontosabbak számomra.....

2021. dec. 26. 17:47
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
83%
nyögni*
2021. dec. 26. 18:15
 12/40 anonim ***** válasza:
95%
De most akkor mi a f*szról írsz?! 😄
2021. dec. 26. 19:02
 13/40 anonim ***** válasza:
94%
Géped csak van, úgy látom, különben nem lenne itt ez a kérdés. Elárulom, van webes FB, Messengert le lehet tölteni áruházból. A telefonozást meg nem lehet teljesen titokban művelni, úgyhogy inkább várd ki. És bocsi, de az írásod alapján túl fiatalnak tűnsz ehhez az oldalhoz.
2021. dec. 26. 19:11
 14/40 anonim ***** válasza:
19%

Arra nem gondolsz hogy szüleid olvassák ezt a kérdést ? Vagy ha nem, akkor is valaki felhívja rá a figyelműket ?

És ott fognak várni hajnali 4-kor a konyhában a mérleg mellett, akkor aztán lesz nemulass.

2021. dec. 26. 20:17
 15/40 A kérdező kommentje:

Laptopozni engednek mert ezen nem tudok bejelentkezni a facebookra egy okból kifolyólag(sose tudtam) Csak telón. Gyakorizni engednek egyedül mást nem.

De várom továbbra is a válaszokat a kérdésre!

2021. dec. 27. 05:54
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

15

Mármint ne is haragduj meg kérdező,hogy az francba nem tudsz facebookba belépni?

Vagyis letiltották vagy mi?

Meg hogy csak gyakorizni engednek csak?

Csak egsúgom,csak úgy nem tudják le ellenőrizni hogy melyik oldalon jártál,kivéve ha nem infortmatikus az apukád/anyukád

2021. dec. 27. 14:34
 17/40 A kérdező kommentje:
Letiltották a facet és nem tölt be mikor rámegyek.
2021. dec. 27. 15:10
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

17

Akkor ezernyi ok lehet,talán internet miatt..

Biztos hogy letiltották?

Mert nekem is csinált ilyet az gép,hogy példaként,gyk-zni akartam,de lócitromot se töltött be,mert szar volt az internet,meg volt 2-3 oldl mögötte..

2021. dec. 27. 15:19
 19/40 A kérdező kommentje:
Ezer % hogy letiltották...
2021. dec. 27. 15:38
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

19

Akkor mondom az hadi tervet:

Ha szüleid elaludtak,meg tesód is,és holt biztos hogy aludnak minrt az medvék,akkor kiszöksz,és kivezsed,és tá dá,van telefon..

De max 30 percig használd,és full némán vagy fülesen--

2021. dec. 27. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!