Hogyan osonjak ki titokban a konyhába az eldugott telómért?(a konyhai mérlegbe dugták a szüleim, de valakivel fontos beszélnivalóm van)
Éjjel vagy este vagy reggel amikor még nem ébredtek fel akkor vegyem el a telóm? Mikor a leg nem feltünőbb? 1 hétre vették el mert csúnyán beszéltem tegnap a mamámal mert felcukkolt mindig cukkol amúgy is, de most karácsonykor nagyon betelt nálam a pohár, pedig én sokáig tűrök és tiszteletbe tartom a kora miatt meg az miatt hogy a mamám de amit tegnap mondott nekem azért megérdemelte amit én mondtam neki hirtelen felindulásból(csúnya beszéd)
Jövő szombaton kapnám vissza de addig nem bírom ki hogy ne beszéljek azokkal akik a legfontosabbak számomra.....
Igaza van a kettes válaszolónak. Miért lett lepontozva?
Most miről írsz kérdező? Ha laptopról akkor ugyanúgy tudsz ott is mindenkivel beszélni. Nem értelek.
Most ami ki akartál nyögbni az,hogy anyukádék elvették az mobilod,és nem kapod vissza jövő szombatig,és nem tudsz beszélgetni?
De várjunk csak,akkor hogyan írtad ki az kérdést?:D
AMúgy úgy csinálom hogy:Takaró alatt telózok,ennyi az logika,levett fényerővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!