Hogyan osonjak ki titokban a konyhába az eldugott telómért?(a konyhai mérlegbe dugták a szüleim, de valakivel fontos beszélnivalóm van)
Éjjel vagy este vagy reggel amikor még nem ébredtek fel akkor vegyem el a telóm? Mikor a leg nem feltünőbb? 1 hétre vették el mert csúnyán beszéltem tegnap a mamámal mert felcukkolt mindig cukkol amúgy is, de most karácsonykor nagyon betelt nálam a pohár, pedig én sokáig tűrök és tiszteletbe tartom a kora miatt meg az miatt hogy a mamám de amit tegnap mondott nekem azért megérdemelte amit én mondtam neki hirtelen felindulásból(csúnya beszéd)
Jövő szombaton kapnám vissza de addig nem bírom ki hogy ne beszéljek azokkal akik a legfontosabbak számomra.....
22
Ilyen buta nem lehetel..
Nem mind1 hogy most írásban írtok?
Vagy mi?
Ennyi erővel kérjél bocsánatot,és mond meg nagyon sajnálod,és talán vissza kapod..
22
De most ha hallanak az szüleid,szerinted nem fogják hallani hogy te hajnali 2-kor dumálsz az barátoddal meg ilyesmI?
25
Akkor addig ott van az laptop,most mi baj vele?
Nem youtube.ozhatsz?
Vagy nem jászthatol vele?
Hány éves vagy?(privátban is írthasz)
Akkor nem tudok más mondani,akkor lopd ki és írásban beszéljetek...
És csá,na m,ost kb ennyi logika van benne
Nem kibírod már szombatig?
Foglald el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!