Miért nincs soha semmi kedvem ehhez?? 17/L Pedig igényes vagyok a külsőmre.
Figyelt kérdés
Leborotválni a hónaljamat. Persze nyáron nagy nehezen ráveszem magamat mert mégse akarok hülyén kinézni, de másnak hogy van kedve mondjuk 1 hetente borotválni? Sokan az ismerőseim közt 2 naponta borotválják amit nem is tudok megérteni...2021. dec. 23. 06:24
22/24 anonim válasza:
Én nyáron szinte mindennap szoktam borotválni, mert izzadok, mint a ló, és a hónaljszőr bizony nagyon be tud büdösödni.
Télen viszont kevésbé.
Én úgy gondolom, hogy amíg nem csap át igénytelenségbe (=büdös izzadtságszagú vagy), csináld úgy, ahogy jólesik. Túl sokan akarják az embernek megmondani, hogy hogy nézzen ki, vagy hogy hogyan ápolja a testét.
F
23/24 anonim válasza:
#16: elárulom, hogy van már sminkmárka külön férfiaknak. De például a filmsztárok amikor gálázni mennek full ki vannak sminkelve, még ha nem is látszik. És sokan már a körmüket lakkozák. Mgk (Megan Fox pasija) most dobott piacra saját körömlakk kollekciót. Szóval a társadalmi elvárások nagyon könnyen változnak.
24/24 anonim válasza:
#23 én speciel ezt már túlzásnak tartom. Habár, ahogyan fogalmaztál változnak a társadalmi elvárások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!