Miért nincs soha semmi kedvem ehhez?? 17/L Pedig igényes vagyok a külsőmre.
Figyelt kérdés
Leborotválni a hónaljamat. Persze nyáron nagy nehezen ráveszem magamat mert mégse akarok hülyén kinézni, de másnak hogy van kedve mondjuk 1 hetente borotválni? Sokan az ismerőseim közt 2 naponta borotválják amit nem is tudok megérteni...2021. dec. 23. 06:24
1/24 anonim válasza:
Mert minél sűrűbben borotválom, annál kevesebbet kell vele vesződni. Fürdés után max. 1 perc és kész van. Kb. 3-4 naponta.
2/24 anonim válasza:
Nem kell borotválnod ha nem akarod.
Ha így jól érzed magad.
Nincs ezzel semmi gond.
Gondolom nyáron kivül senkinek nem tünik fel azért
3/24 anonim válasza:
1-es férfinak nagyon fura borotválni
5/24 anonim válasza:
#3as. Miért fura? Férfiként nem borotválhatom a hónaljam? Mellesleg hetero vagyok mielőtt kérdés lenne.
6/24 anonim válasza:
#4-es már régóta alap. Nyáron egy strandon körbe nézel és az idősebb korosztályon kívül szinte minden fiatalabb férfi borotvált.
9/24 anonim válasza:
7
Gondolom azt azért elvárod, hogy a nő-dön egy szőrszál sem legyen sehol :D
10/24 anonim válasza:
8/9. Jaj, akkor nem irigyellek benneteket. Nekem csak körülötte szőrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!