Miért nincs soha semmi kedvem ehhez?? 17/L Pedig igényes vagyok a külsőmre.
Úristen van férfi aki fanszőrzetét is vágja??
Durva. Milyen szokás ez.
Nekem teljesen szőrős
Bírom ezt a demagóg oda-vissza játékot.
Nekem igényes nőim voltak, de azt mondták, elgondolkodnának az identitásomon, ha elkezdeném a lábam gyantázni.
Vagy pl. rúzsoznunk is kellene, mert a nők is csinálják? Vagy hol van az a határ, amikor még illik azt tenni amit elvárunk a másik nemtől?
16
Bírom a demagóg hülyeségedet én is. Ki írta, hogy a lábát szedi? :D
#15 jah tényleg! Most fogom a bunkósbotom és elmegyek mamutra vadászni! 😂😂😂
#16 azért az már nem. Attól még férfi vagyok hogy a hónaljam, meg lent szőrtelenítek.
Ne offoljátok már szét a kérdést.
Kérdező, más módszert nem próbáltál még? Hátha ahhoz több kedved lenne. Pl epilátor kis gyakorlattal alig vész igénybe több időt, mint a borotva, de sokkal tartósabb eredményt ad. Amúgy nekem az a motiváció, hogy nagyon utálom magamon a szőrt, ezért örülök, ha meg tudok szabadulni tőle. De egy emberi test szőrrel borított részei közül pont a hónalj a legkisebb, az van kész leggyorsabban :)
18: na pont van szó. Embere válogatja, ki mit szeret. És nem törvényszerű, hogy csupasz csajnak csak csupasz pasi jöhet be.
Van akinek a szakáll is bejön. Van akinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!