Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nincs soha semmi kedvem...

Miért nincs soha semmi kedvem ehhez?? 17/L Pedig igényes vagyok a külsőmre.

Figyelt kérdés
Leborotválni a hónaljamat. Persze nyáron nagy nehezen ráveszem magamat mert mégse akarok hülyén kinézni, de másnak hogy van kedve mondjuk 1 hetente borotválni? Sokan az ismerőseim közt 2 naponta borotválják amit nem is tudok megérteni...

2021. dec. 23. 06:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Az egész 10mp a zuhany alatt. Mit kell ebből nagy ügyet csinálni?!
2021. dec. 23. 07:03
 12/24 anonim ***** válasza:
66%
En attol (is) erzem magam igenyesnek, ha szőrtelen vagyok. Szoval igy van kedvem. Sose ertettem amugy ezt a szortelenites korulotti nyünnyögést, nekem minden megvan nagyon maximum 10 perc alatt. Jo par eves rutin van a hatam mogott
2021. dec. 23. 07:08
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Úristen van férfi aki fanszőrzetét is vágja??

Durva. Milyen szokás ez.

Nekem teljesen szőrős

2021. dec. 23. 07:21
 14/24 anonim ***** válasza:
46%
#13. Ha a csaj borotvált az ugye rendben? Az neked oké! Ugye? Szerinted minden csajszi szeret dzsungelben harcolni? Mellesleg higiénikusabb csupaszon.
2021. dec. 23. 07:25
 15/24 anonim ***** válasza:
67%
13asnak a férfi az szőrös, kövér, hangosan fingik, és kéziváltós autót használ
2021. dec. 23. 07:31
 16/24 anonim ***** válasza:
72%

Bírom ezt a demagóg oda-vissza játékot.

Nekem igényes nőim voltak, de azt mondták, elgondolkodnának az identitásomon, ha elkezdeném a lábam gyantázni.

Vagy pl. rúzsoznunk is kellene, mert a nők is csinálják? Vagy hol van az a határ, amikor még illik azt tenni amit elvárunk a másik nemtől?

2021. dec. 23. 07:34
 17/24 anonim ***** válasza:
26%

16

Bírom a demagóg hülyeségedet én is. Ki írta, hogy a lábát szedi? :D

2021. dec. 23. 07:35
 18/24 anonim ***** válasza:
85%

#15 jah tényleg! Most fogom a bunkósbotom és elmegyek mamutra vadászni! 😂😂😂

#16 azért az már nem. Attól még férfi vagyok hogy a hónaljam, meg lent szőrtelenítek.

2021. dec. 23. 07:39
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne offoljátok már szét a kérdést.

Kérdező, más módszert nem próbáltál még? Hátha ahhoz több kedved lenne. Pl epilátor kis gyakorlattal alig vész igénybe több időt, mint a borotva, de sokkal tartósabb eredményt ad. Amúgy nekem az a motiváció, hogy nagyon utálom magamon a szőrt, ezért örülök, ha meg tudok szabadulni tőle. De egy emberi test szőrrel borított részei közül pont a hónalj a legkisebb, az van kész leggyorsabban :)

2021. dec. 23. 07:41
 20/24 anonim ***** válasza:
67%

18: na pont van szó. Embere válogatja, ki mit szeret. És nem törvényszerű, hogy csupasz csajnak csak csupasz pasi jöhet be.

Van akinek a szakáll is bejön. Van akinek nem.

2021. dec. 23. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!