Ma egy bizonyos összeget oda kéne adnom az osztálytársamnak mert tegnap vett nekem vmit, hogy mondjam el, hogy ne sértődjön meg hogy nem hoztam a pénzt? (Nem egy sértődös fajta mondjuk, de tartok tőle hogy baj lesz ha nem viszem a pénzt.)
Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 06:19
1/7 anonim válasza:
Jajj Ombre. Otthon felejtettem. Holnap hozom bocsi.
2/7 anonim válasza:
tényleg egy cola ára az összeg? azért talán nem lesz baj
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, ssak az iskolás lányok felfogása szar és mindent túlreagálnak és én ezt iskolás lányként mondom tapasztalatból...
2021. dec. 9. 07:00
4/7 anonim válasza:
Elfelejtettem,ne haragudj, délután elviszem vagy holnap hozom.
És lehetőség szerint te keresd meg, ezzel kezdj,mert minél tovább húzod, annál kellemetlenebb.
5/7 anonim válasza:
6 órakor már a suliban vagy? Vagy mi ez, hogy elfelejtetted. Magyarul nem akarod vinni neki. Gondolom holnap sem. Ha holnap igen, akkor, ha igazán becsületes vagy, azt kellett volna mondani, hogy a pénzt holnapután hozom.
7/7 A kérdező kommentje:
Mégiscsak tudtam pénzt vinni, odaadtam a csajnak erre nem fogadta el :D
Mert több volt nálam mint amennyi lett volna a Cola.
2021. dec. 9. 13:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!