Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire vagy befolyásos ember?

Mennyire vagy befolyásos ember?

Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 16:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
36%
5
2021. dec. 8. 16:28
 2/14 Hanna S ***** válasza:
36%
10-es skálán én is 5-öt adnék
2021. dec. 8. 16:37
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
2
2021. dec. 8. 16:40
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Attól függ...de amúgy 10/5-6
2021. dec. 8. 16:44
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
Semennyire.
2021. dec. 8. 16:46
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Néha azt érzem, hogy nagyon, néha azt, hogy semennyire.

Amúgy tök érdekes ez is, ki mikor miben befolyásos.

Néha elég jól rá tudom venni az embereket arra, hogy csinálják amit szeretnék. Sokszor volt "én megmondtam" helyzet amikor nem rám hallgattak és ebből lett a baj. Onnantól jobban hallgattak rám.

Vagy például azt vettem észre, hogy másokat nem tudok rávenni dolgokra, viszont a közvetlen főnökeim hallgatnak rám, adnak a szavamra, így valahol rajtuk keresztül én is irányítok.

Amúgy nem látom értelmét skálázni, szimplán nem vagyok befolyásos ember, miért is lennék az átlag szürke egérként.

2021. dec. 8. 16:53
 7/14 anonim ***** válasza:
34%
Annyit mondok, én szopatom az egész országot, amúgy az asszony néha sarokba állít khm, komolyra fordítva a szót, Brüsszel akaratát én sem tudom mindig felülbírálni, de én az élen harcolok azért, hogy megvédhessük a konzervatív keresztény Európát, ezért is kérem önöket, hogy szavazzanak pártunkra, a FIDESZ-re 2022-ben is, ez egyetlen pártra, ami alatt növekedett az országunk, és amely az önök érdekeit védi, nem pedig a liberális Gyurcsány-féle mindenkit átverő, hataloméhes bukott politikusokét. Miért, önök azt szeretnék, hogy a pedofil LMBTQ tagok aberráltat neveljenek a gyerekeikből, és terroristák lepjék el a fővárost? Naugye, hogy nem...
2021. dec. 8. 17:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Miniszterelnök Úr ide kommentelt, erre még a telefonom is feltöltött!
2021. dec. 8. 17:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Világpolitikai értelemben semennyire. :D

A saját életemen belül úgy gondolom, szerencsés helyzetben vagyok és eléggé. A munkahelyemen és a magánéletemben is olyanokkal vagyok körülvéve, akikkel adunk egymás véleményére, tehát ők is meghallgatnak engem, van beleszólásom a dolgokba. Nekem ez éppen elég.

2021. dec. 8. 17:48
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
0
2021. dec. 8. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!