Mit csináljak hogy érjem valamit a szavam bárhol is?
Már a barátnőm is mindenre csak, azt válaszolja nekem hogy nem tudom, meg ha elhívom valahová sose jön el. Elegem van abból hiába vagyok elfogadó, rendes, barátságos ha mindenki egy utolsó szar alaknak tart a suliban is.
Meg ha nekem szólnak be a suliban és vissza szólok(mert ám azért sose hagyom magam) akkor rám sértődik meg az egész osztály, másik félre sose.
Mármint velem bármit lehet csinálni, nekem bármit lehet mondani nem lesz következménye, de ha valakit Én most tegyük fel hogy meglököm egy picit a vállát( ezt csak azért írom hogy értsétek) Akkor már rögtön elmondanak mindennek, meg hogy én hogy jövök ahhoz, hogy bántsam a másikat?!
Én kérdezek valakitől valamit azt mondják általában hogy nem tudom, de ha ők kérdeznek akkor nekem mindig feltétlenül válaszolnom kell rá, mert különben megint megsértődnek....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!