Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek, ha egyre jobban...

Mit tegyek, ha egyre jobban emberundorom van?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben azt veszem észre magamon, hogy egyszerűen emberundorom van. Iszonyatosan csalódok az emberekben, azt veszem észre, hogy egyre több a hülye, sötét ember körülöttem. Különösen felgyorsult ez az oltás és vírusellenes, konteós emberek elszaporodásával.

Lassan 10-ből 9 ismerősöm azt hiszi, hogy bechippelik és az 5G terjeszti a vírust.

Nagyon kevés igazi barátom van, pedig társasági ember vagyok, bárkivel megértetem magam, de egyszerűen már untatnak az emberek és nemigen találok közös témát velük egy idő után.

Azt még megjegyezném, hogy távmunkában dolgozok évek óta, nem nagyon találkozok a munkám során sem senkivel.

Velem van a baj, kezdjek aggódni vagy jóvanazúgy?

2021. nov. 25. 22:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

nem a barataim szamaval van bajom, hanem azzal, hogy idegesitett a sok hulye korulottem (akik nem a barataim)

de megfogadtam az itteni jotanacsot es lexartam:) azota minden happy.

2022. szept. 5. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!