Tényleg olyan nagy baj ha az egészséges anyám nem oltatja be magát? Apám meg én be vagyunk oltva.
Azt, hogy a rusnyaidoktor meg a csalogánydoktor miket mond, az mind magánvélemény, amelyet a fizetett megélhetési propaganda ad a szájukba. Nem azt állítom, hogy nem az lenne a meggyőződésük is, amit mondanak, de megkapják érte az árát, mert ekkora fapofával és hazugságot jelző pislogással nem mer bárki így kiállni a kamerák elé. Már az is mutatja, hogy mennyire propagandisztikusak a kijelentések, hogy hivatalosan is elnyomják a szociális hálón a kritikus hangokat, hoaxnak, álhírnek, konteónak titulálva minden olyan szakvéleményt, amely szembemegy a mainstream médiák által harsogott véleménydiktatúrának. Miközben meg lehet nézni, ha még nyoma van (az írottban tovább, mint az elektronikusban), hogy mennyire ellentmondásosak: "kizárt, hogy gyereket oltsanak", "nem lesz lockdown" , "nem lesz kötelező oltás", "nem fogunk diszkriminálni", "nem lesz oltásigazolvány", "a maszkviselés csak ajánlat"...
Semmi sem változott tavaly óta. Most röppent fel a hír, hogy Dél-Afrikában új törzsvariánst találtak. Már vártam, mert a kétéves globális terjesztésnek ez a logikája. Mindig oda irányítani a "szórást", ahol aránylag igen alacsony az esetszám és a pánikhangulat, ahogy Afrikában eddig az volt. Miért ott? Mert az a legfejlettebb távolabbra eső régió az ottani kontinensen, és onnan sokan repkednek a világba.
Pap Gábor már 2002-ben próféta módra megjövendölte, hogy mi vár ránk, persze még nem az oltáshisztéria kapcsán, hanem az EU-ba való besurrantásunk kényszerítési propagandája okán, de a művészet- és irodalomtörténész akkor kifejtett gondolatai - ahogy az alábbi példa mutatja - örök érvényűek, mára sem vesztettek egy szemernyit sem az aktualitásukból:
"Erre szoktuk mondani, hogy nagyon nem mindegy, hogy én önként megyek-e föl a Golgotára áldozatot vállalni, vagy mint vágóhídi barmot hajtanak oda! Egyáltalán nem mindegy, mert az egyik egy szellemileg teljesen átélt vállalás, a másik pedig... hát egy... egy baromnak az ide-oda hajkurászása, ami semmiféle vállalást nem tartalmaz. Jelenleg a magyarságot vágóhídra hajtják, és mint barmot le fogják... vagy le szeretnék - nem fogják, de le szeretnék - vágni.
Teljesen más dolog, ha én ezt vállalom, tudatosan, mert tudom, hogy euromajmokat csak a saját nyelvükön lehet meggyőzni, hogy emberré válhatnak. Akkor ez egy vállalás. Vállalom, hogy bemegyek a majomketrecbe. De hogyha behajtanak, és én mintegy barom megyek be, az egy teljesen más dolog, annak nemhogy semmiféle előremutató szerepe nincsen, hanem kifejezetten leépítő jellegű, akkor még az a tartaléka az emberiségnek is elenyészik, amelyik bennünk még mindig megvan."
(Pap Gábor: "Az állatövi jegyek, asztrálmitoszi keretrendszer, kazettás mennyezetek" előadássorozata keretében, 2002-2004)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!