Bizar kérdés . A sperma arcra kenve tenyleg jót tesz a bornek? Illetve igaz, hogy lenyelve is jotekony hatasu?
Figyelt kérdés
Tudom ,hogy ez eleg furan hangzik ... de olvastam csomo mindent az osszetetelerol , es elvileg csomo vitamin es mindenfele mas van benne ,es elvileg jot tesz ha megesszuk
és egyesek szerint az arcborre is jo,pl pattanasos borre .
ezekbol mennyi igaz ?:D
es mi a magyarazat ?
legyszi ne nezzetek hulyenek a kérdés miatt, komolyan érdekel :)
es ne oltogassatok legyszi
2013. nov. 6. 22:12
1/4 anonim válasza:
Nem hinném,hogy a spermára lenne szükség az arcápoláshoz.Valóban van benne vitamin és sok más is,de nem akkora mennyiségben,hogy érdemes lenne.
2/4 anonim válasza:
Valóban sok vitamin és tápanyag van a spermában,amik a spermiumok biztonságos közegét alakítják ki.Tartalmaz például fruktózt,mivel a spermiumok mozgásához ATP(energia) kell,és mivel a fruktóz szénhidrát(cukor)így a spermiumok ezt oxidálják el.Tartalmaz még sok ásványianyagot,sok vitamint és sok hormont.pl.:cink,réz,B12 vitamin,C vitamin,szerotonin,oxitocin,de nem is ez a lényeg,én sem hinném,hogy neked erre van szükséged arcpakolás gyanánt vagy esetleg azért,hogy lenyeld,a sperma nem azért van,hogy azt "fogyaszd",hanem azért,hogy általa létrejöjjön a megtermékenyítés,valamint van egy másik dolog,így nagyobb az esélye a nemi betegségeknek,mintha mondjuk védekezve szexelnél a barátoddal,mert ugye itt arról van szó,hogy közvetlenül érintkezel a spermával
3/4 anonim válasza:
Igen.
Kleopátra pl azért tartott egy halom férfit, hogy azok maszturbáljanak, ő meg a cuccot a testére kenhesse. És, mint tudjuk, Kleopátra híresen szép nő volt.
4/4 anonim válasza:
csak akkor hat ha még friss és meleg, közvetlen a tőgyből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!