Sok ember szerint miért sz@r az élet?
Figyelt kérdés
Személy szerint nekem annyira nem lenne az, ha nem lenne egyfajta szorongásom, ami kihat mindenre.2021. nov. 4. 21:34
1/25 anonim válasza:
Csomó dolgozó ember a fizetéséből éppen csak elvegetál. Megértem őket ha így éreznek.
2/25 anonim válasza:
Szerintem azért szar, mert nincs egy nő, aki mellettem fekszik nap-mint nap. Nem tudok így nem életet élni, nem tudom elmondani senkinek sem a problémámat, vagy az érzelmeimet. Lassan kezdek beletörődni, hogy mit adott nekem az életet. Sivárságot, keserűséget, bosszúságot. Vannak dolgok, amiért én vagyok a felelős, nagyon sok mindenért nem, 99 százalékos boldogtalan ember vagyok, de természetesen ez nem érdekli a kutyát sem. 30 F Dunaújváros
3/25 A kérdező kommentje:
#2 még nekem sem volt nőm, mondjuk 17 vagyok
2021. nov. 4. 21:38
4/25 anonim válasza:
17 évesen semmiről nem vagy lekésve :)
5/25 A kérdező kommentje:
:)
2021. nov. 4. 21:41
6/25 A kérdező kommentje:
Pedig már néhányan ilyenkor túl vannak rajta xd
2021. nov. 4. 21:42
7/25 anonim válasza:
Attól hogy az eddigi egész életemet elrontottam, de ugy téleg mindnet
8/25 anonim válasza:
Engem egyedül az zavar, hogy bár felelősségteljes munkát végzek, oda is teszem magam, nem táppénzre járkáló "munkaerő" vagyok, de mégse tudok egyről-kettőre jutni, mert az árak itthon nyugatiak, míg a fizetések keletiek.
Persze, tudo-tudom, ilyenkor jön 1-2 megmondó, hogy jajj, mert politikusnak kell lenni, meg igazgatónak, meg az IBM-nél programozónak. De, értelmes ember tudja, hogy nem mindenki dolgozhat csak ilyen munkakörökben, de ettől másnak is illő volna tudnia normális lakhatást és életszínvonalat fenntartani.
9/25 anonim válasza:
Én rájöttem hogy úgy kell hozzáállni azélethez, hogy az egész csak a túlélésről szól, és minden más plussz, amid van a létfenntartáshoz szükséges dolgokon kívül, az már csak plussz bónusz. :D
10/25 anonim válasza:
2/9! Keress a youtubeon Gunagriha előadásokat és halgass meg párat. El fogsz gondolkodni, hogy valóban te fogod fel rosszul a dolgokat. A legtöbb dologért csak magunkat okolhatjuk, hiába esik jól másokra mutogatni, hogy miatta szar az életem blablabla. Mindíg mi választjuk meg egy adott élethelyzetben a döntéseinket, és mi megyünk bele helyzetekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!