Az incelek szerint melyik ember a legchadabb chad a felsoroltak kozul?
"Mi a fszom az a chad? Valami új divatszó?"
Valami olyasmi
Úgy mondhatnánk magyarul hogy a nők szemében leginkább vonzó férfiak rétege, azaz a vonzó férfiak.
Hiszek benne hogy ez a réteg mindig és mindenkor a felső legalább 20%-ot jelenti, akik kinézetben és megjelenésben rendkívűl vonzóak, megnyerőek, s ezért tapadnak rájuk a nők.
Sokan néhány százalékosra becsülik az arányukat, de én a 80/20-as szabályban hiszek, ami legtöbbször meghatározza az emberi döntéseket
A chad az, akiről a férfiak azt gondolják, hogy a nők a legszívesebben választják azokat helyettük. Tehát az a férfi réteg, aki elviszi tőlük (incelektől) a jó nőket (stacyket) és csak a dagadt ronda vagy "alja" nők (becky) jutnak vagy senki.
Jah, erre a dologra egy egész kicseszett mesevilág vagy hitvilág van felhúzva, beteg hely az internet.
Freddie.
Azt hinném Queen rajongó a kérdező, hogy ilyen gyógyegerekkel versenyezteti, hogy tuti ő jöjjön ki győztesnek, de akkor nem Freddynek írná.
Ő akkor is végigverhetné a mezőnyt, de legalábbis méltó ellenfele lehetne sok mai sztárocskának, ha normális lenne a lista. De ez a szavazás nagyon gáz. Olyan mintha Emily Ratajkowski mellett csak olyanok lennének mint Lena Dunham, Sandra Oh, Novák Katalin meg Angela Merkel.
Azt nem tudtam, hogy Freddie ilyen jokepu volt. Szerintem kifejezetten visszataszito arcberendezese volt, azert vettem bele a listaba.
Es akkor Freddie nelkul? Inkabb kiirom uj szavazasba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!