Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az incelek szerint melyik...

Az incelek szerint melyik ember a legchadabb chad a felsoroltak kozul?

Figyelt kérdés

2021. okt. 21. 21:05
A kérdező szavazást indított:
Rowan Atkinson
Freddy Mercury
Woody Allan
Stephen Hawking
Latabar Kalman
Gyurcsany Fleto
Danny de Vito
Nick Vujicic
4 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Bocs, de mi az a chad és legchadabb? Csak a Csád nevű országot találtam.
2021. okt. 21. 21:09
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Akinek a legnagyobb álla van
2021. okt. 21. 21:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fszom az a chad? Valami új divatszó?
2021. okt. 21. 21:32
 4/11 anonim ***** válasza:
31%

"Mi a fszom az a chad? Valami új divatszó?"

Valami olyasmi

Úgy mondhatnánk magyarul hogy a nők szemében leginkább vonzó férfiak rétege, azaz a vonzó férfiak.

Hiszek benne hogy ez a réteg mindig és mindenkor a felső legalább 20%-ot jelenti, akik kinézetben és megjelenésben rendkívűl vonzóak, megnyerőek, s ezért tapadnak rájuk a nők.

Sokan néhány százalékosra becsülik az arányukat, de én a 80/20-as szabályban hiszek, ami legtöbbször meghatározza az emberi döntéseket

2021. okt. 21. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

A chad az, akiről a férfiak azt gondolják, hogy a nők a legszívesebben választják azokat helyettük. Tehát az a férfi réteg, aki elviszi tőlük (incelektől) a jó nőket (stacyket) és csak a dagadt ronda vagy "alja" nők (becky) jutnak vagy senki.

Jah, erre a dologra egy egész kicseszett mesevilág vagy hitvilág van felhúzva, beteg hely az internet.

2021. okt. 21. 22:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Freddie.

Azt hinném Queen rajongó a kérdező, hogy ilyen gyógyegerekkel versenyezteti, hogy tuti ő jöjjön ki győztesnek, de akkor nem Freddynek írná.

Ő akkor is végigverhetné a mezőnyt, de legalábbis méltó ellenfele lehetne sok mai sztárocskának, ha normális lenne a lista. De ez a szavazás nagyon gáz. Olyan mintha Emily Ratajkowski mellett csak olyanok lennének mint Lena Dunham, Sandra Oh, Novák Katalin meg Angela Merkel.

2021. okt. 21. 22:42
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, az megvan, hogy Mercury homoszexuális volt, Hawking meg emberként is igen nehezen funkcionált, nemhogy férfiként? Szerintem nem a legjobb példákat hoztad fel.
2021. okt. 22. 08:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
7: Freddie még mindig biszexuális volt.
2021. okt. 22. 09:28
 9/11 anonim ***** válasza:
És #7, férfinak lenni még mindig nem a szexuális képességeket jelenti. Hanem rengeteg dolgot, amiben az is benne van.
2021. okt. 22. 23:56
 10/11 A kérdező kommentje:

Azt nem tudtam, hogy Freddie ilyen jokepu volt. Szerintem kifejezetten visszataszito arcberendezese volt, azert vettem bele a listaba.

Es akkor Freddie nelkul? Inkabb kiirom uj szavazasba.

2021. okt. 23. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!