Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Melyik volt eddigi életetek...

Melyik volt eddigi életetek legszebb, legjobb szakasza?

Figyelt kérdés

Most kezdtem az egyetemet és visszagondolva hiányik a középsuli nagyon, sajnos a covid elvette az utolsó évet. Keveset jártam bulizni. Későn érő tíus , vagyok, most 20 évesen kezdtek érdekelni a lányok igazán, előtte sosem “csajoztam” nagyon..

Nektek mi életetek legszebb szakasza? Amire visszagondoltok, hogy ahh de jó volt.. gyerekkor, középsuli, egyetem??

#Lelgszebb évek
2021. okt. 24. 01:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy furcsa, de nekem az az időszak volt a legboldogabb, amikor 19 évesen félbe hagytam a külföldi egyetemet, amit utáltam, és visszaköltöztem Magyarországra, kb. fél évre. Közben a családom ugye külföldön maradt, és így én végig egyedül laktam az otthoni házunkban, márciustól augusztus végéig. Ezalatt beiratkoztam egy autósiskolába, megszereztem a jogsimat, elkezdtem edzeni, sportolni, egészségesebben élni. Bicikliztem a régi utcákon, rokonoknál, nagymamámnál is sok időt töltöttem, mindig megmutatta, hogy mi terem a kertjében, ami sajnos azóta már nincs meg, mert lakásban lakik. Szóval ilyen apróbb dolgoknak is annyira örültem. Volt időm a hobbijaimra, festettem, beiratkoztam egy angol nyelvtanfolyamra. Sokszor utaztatam fel Pestre, akkor ismertem meg a fővárost igazán. És persze ott voltak a régi barátok, barátnők, a házibulik, az éjszakába nyúló beszélgetések, és még a legjobb zenéket is szinte mind azon a nyáron hallottam. Sajnos már a barátokból is csak 1-2 maradt, akivel tartjuk a kapcsolatot. Nagyon bejött ez, hogy szabad voltam, és azt csinálhattam, amit szerettem. Nagyon jól éreztem magam akkor, azon a nyáron. Olyan volt, mint egy hosszú nyaralás. Volt egy feelingje, amit még korábban sosem éreztem. És még ma is szívesen újra átélném, nosztalgikusan gondolok vissza arra az időre. Szeptemberre pedig (sajnos) vissza kellett mennem külföldre, akkor kezdődött el a tanfolyam, amire még akkor iratkoztam be, amikor félbehagytam az egytemet.
2021. okt. 26. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!