Mi volt ez idáig leélt életetek során a legszebb,legcsodálatosabb érzés,esemény,pillanat amit átéltetek?
Minden pillanat csodálatos amikor anyát mosolyogni látom.
Meg egy felejthetetlen az volt amikor megismertem az egyik munkatarsam.
Nekem a legszebb pillanat egy szeretkezés közben volt.
Olelkezve szexeltunk és azt éreztem, hogy bárcsak ennél is közelebb tudnék lenni a paromhoz, tényleg egybe akartam vele olvadni.
Ahogy néztünk egymás szemébe tudtam, hogy őt akarom egész életemre. Akkor 20eves voltam, most 36. Idáig még kitartott 😁 de az volt életem egyik legcsodálatosabb élménye, amire mindig emlékezni fogok.
Nem nagyon jut eszembe ilyen.
Talán amikor a tengerparton nyaraltunk.
Vicc nélkül.
Egyik műtétem előtt kaptam valami cuccot. 5 másodperc múlva bealudtam tőle, de az az 5 másodperc...Na az.
Emlékszem a felettem lévő lámpában gyönyörködtem.
#6 azt nem érzéstelenítésre szokták? Olyat is tuti kaptam már (voltam már eleget kórhazban)...
En ennel inkabb valami bódító nyugtató cuccosra gondolnék....
#5-nek: Sejtem melyikre gondolsz, kiskamaszként volt egy műtétem és azelőtt én is kaptam ebből a csodából. Az orvos "bátorságtablettának" nevezte. :D
A kérdésre válaszolva rengeteg, mindegyik utazásom során csak egy tucatnyit rá tudnék vágni. Több randin a barátommal. Nagyobb sikeres a tanulmányaim és hobbijaim terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!