Mi volt a legszebb dolog, amit életetekben láttatok?
Svédország tavai. Tihany és környéke. Pár pillanat amikor az anya először meglátja a gyermekét (orvosként dolgozom).
Viszont alapvetően nem sok szépség van a világban.
Már volt egy pár az életembe, de legelöször a gyrekeim születése volt, mikor rögtön oda adták öket. Akkor tudatosodott ténylegesen, hogy az amiröl 9 hónapig beszéltünk, éreztük, ténylegsen ott van elöttünk.
Férjem szeme is az egyik legszebb számomra.
A világ több részén jártam. Talán ami lenyügözött New Yorkban a felhökarcolók magassága, mennyisége.
Maldív szigetek vízalatti világa is iszonyatosan szép volt. Talán ami ott a legjobban tetszett, hogy a vízalatt teljesen más hangot hallasz és más világot is látsz egyben.
Tavaly voltunk egy Földközi tengeri hajó úton, és ott 6 M magas hullámok között voltunk egy napot, és az is lenyügözött, ahogy azt az óriás hajót dobálta a szél, és le fel a hullámok között....
De talán az egyik legszebb tenergpartnak Horvát tengert tartom. Régen sokat jártunk oda és hiába láttam a világ több gyönyörü tengerpartját, a horvát tengerpart még mindig lenyügöz.
A Tátra gleccserei, a Hargita mindenhogy (szülőföldem), az aggteleki cseppkőbarlang.
De főleg a pillanatok szépek nekem, például ami még eszembe jutott az Balatonfüred, viszont visszagondolva az nem is tetszett nekem annyira, csak azt élveztem, hogy a párommal vagyok. Ez pedig máris emelt a helység felé egy rózsaszín ködöt :)
izmos férfitest,buszmegálló XD,sarki fény,szívárvány,jól szerkeztett képek az instán,odaadó szeretet,virágzó szerelem
És te kérdező mit láttál az életedben eddig ami a legszebb volt neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!