Melyik volt eddigi életetek legszebb, legjobb szakasza?
Figyelt kérdés
Most kezdtem az egyetemet és visszagondolva hiányik a középsuli nagyon, sajnos a covid elvette az utolsó évet. Keveset jártam bulizni. Későn érő tíus , vagyok, most 20 évesen kezdtek érdekelni a lányok igazán, előtte sosem “csajoztam” nagyon..
Nektek mi életetek legszebb szakasza? Amire visszagondoltok, hogy ahh de jó volt.. gyerekkor, középsuli, egyetem??
#Lelgszebb évek
2021. okt. 24. 01:43
1/21 anonim válasza:
15 és 16 évesen a nyár és a középsuli. Akkor voltak a legjobb zenék, legjobb haverok, minden annyira laza és könnyű volt. Egész nap barátok között lenni és a lány mellett akiért oda meg vissza voltam. Akkor voltam talán a legboldogabb. 2014től talán 16ig.
2/21 anonim válasza:
Amikor kikerültem a munka világába, házasság, első gyerek...20-as évek közepe-vége.
3/21 anonim válasza:
Nekem a 2006-2007, 13 voltam akkor
5/21 molnarmarcell21 válasza:
Húszas éveim második fele, amikor lett hosszabbtávú munkám, menyasszonyom és minden úgy tűnt, hogy sínen van. (Nem volt, de legalább úgy tűnt :D )
6/21 anonim válasza:
Remélem még előttem van, eddig szar életem volt.
7/21 anonim válasza:
A 30-as éveim eleje, az első gyerek.
8/21 anonim válasza:
Nekem mostanság rettenetes több mint 10 éve betegvagyok@
9/21 anonim válasza:
2005 vége, 2006 eleje, amikor egy zárógyakszin voltam egy szuper mentor mellett.
10/21 anonim válasza:
19-21 évesen éltem igazán. Mai szemmel csodálom az akkori önmagam. Nehéz elhinni, hogy az tényleg én voltam. Az utóbbi években már csak haldoklom lélekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!