Milyen származású lehetett a gyerek?
Figyelt kérdés
Ma a buszon megpillantottam egy fekete hajú, a feje olyan volt mint a kutyafejű tatároknak, a szemei sötétek és húzottak voltak, mint a kínaiaknak vagy a japánoknak, az arca vékony volt a szemöldöke vastag.2021. okt. 18. 16:01
1/13 anonim válasza:
Hogyan mondjuk meg, mi nem láttuk csak te így meg nehezen lehet leírni bárkit is
2/13 A kérdező kommentje:
Először azt hittem hogy cigány, de nem
2021. okt. 18. 16:09
3/13 A kérdező kommentje:
2021. okt. 18. 16:10
4/13 anonim válasza:
"a feje olyan volt mint a kutyafejű tatároknak"
Ezt magyarázd el kicsit értelmesebben, mert nem tudok semmit elképzelni ennek alapján.
5/13 A kérdező kommentje:
Hátul látványosan meg volt nyúlva
2021. okt. 18. 16:43
6/13 A kérdező kommentje:
mint a kutyafrjű tatároknak
2021. okt. 18. 16:43
7/13 anonim válasza:
Én még nem láttam kutyafejű tatárt, mert ilyen nincs.
8/13 A kérdező kommentje:
Hátul a koponyájuk meg volt nyújtva
2021. okt. 18. 16:50
9/13 A kérdező kommentje:
Valahogy eldeformálták a koponyát és az megnyúlt.
Határozottan emlékszem, hogy olvastam valamelyik tankönyvben általánosban.
2021. okt. 18. 16:55
10/13 anonim válasza:
Sehol nem olvastam olyanról a tatároknál, hogy "kutyafejű" meg "hátul megnyúlt fej", ez max. a te torz elmédben létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!