Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A mai világban miért van...

A mai világban miért van mindenki arra a hülye párkapcsolat témára rá állva? Más már úgy vettem észre nem is érdekli nagyon a világot, miért van ez?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, nagyon zavar hogy másról nem tudok az osztálytársaimmal se beszélni csak a párkapcsolati témákról, mindig kérdezik, van -e már barátod? Egyrészt semmi közük hozzá, pedig jóban vagyok velük, de a magán élet szerintem nem iskolába való, főleg nem ilyen mértékben, hogy már a tanárt is a kapcsolatairól kérdezik....szerintem ez már undorírtó!

2021. okt. 14. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mai világban? :D Régen ennyi idősen már lassan házasodtak az emberek, érkezett az első gyerek.

Teljesen normális az érdeklődés, az ember alapvetően társas lény.

2021. okt. 14. 14:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszik pár fiú de nem beszélek másnak róla, max anyámnak...
2021. okt. 14. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy a mai világban?

A mai világban sokkal több az egyedülálló, elvált, kutyával-macskával élő ember. Én pont azt látom, sokkal kevésbé kapcsolatfüggőek az emberek.

Régen mi volt? Házasság, pulyák.

2021. okt. 14. 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg, ebben a korban érnek be a fiatalok nemileg, ekkor kezdenek ismerkedni.

Ez az élet természetes rendje. Nyilván ezért lesz kiemelt téma is. Arról nem ők tehetnek, hogy neked nincs barátod és ezért kellemetlen a téma.

2021. okt. 14. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi van kérdező? Betalált a 4 es válasza? 🤣🤣
2021. okt. 14. 16:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem talált be nyugi XD
2021. okt. 14. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!