Kedves felhasználok! A mai elb**ott világban miért van az, hogy a lányok már nem veszik igénybe az udvariassagot és kedvességet amit táplálnak a fiúk irántuk?
Az udvariasság és kedvesség alapvető emberi viselkedésforma egymással szemben nemtől függetlenül, éppen ezért hadd ne köszöngessük már meg, amiért valaki mondjuk nem vágja a pofámba az ajtót, vagy rám köszön, ha ismer :D
Komolyan már mindenért medált kell adni?
Emellett megjegyezném, hogy a "fiúk" nagyon minősíthetetlenül viselkednek azokkal a lányokkal, akiket nem találnak vonzónak és szexinek; az összes kedvesség meg udvariasság a csinos lányoknak jut, úgyhogy ne tegyünk úgy, mintha kollektíven egy nő se értékelné az udvariasságot. A nők jó hányada pofán van hányva folyamatosan, mert nem fér bele a mai szexszimbólum kategóriába.
Maga a tény, hogy a kérdést kitetted elárulja, hogy valami jutalmat/kompenzációt vársz a kedvességedért cserébe, márpedig ha jutalmat vársz, akkor azt nyilván az általad vonzónak tartott lányoktól várod.
Amint hátsó szándék nélkül leszel udvarias egy nővel, nem fog érdekelni, elég hálás volt-e érte.
mert nem kell mindenkitől elfogadni amit ad(ni akar)!
1-1 csajra sokan nyomulnak és ha ezt kedvesen elfogadja a másik azt hiszi, hogy zöld a lámpa
inkább megkérdezném, te miért nem veszed a lapot amikor egy csaj nem akar tőled semmit?
F
Ez nem igaz, ne általánosíts.
A mai világban inkább kevés az udvarias fiú. Én nem azt mondom hogy nincsenek, de sokkal kevesebb mint régen.
Én amikor valaki kinyitja nekem az ajtót például meg köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!