Mai világban miért van ennyi nőies férfi és férfias nő?
Rengeteg “férfi” életképtelen, beszari, tutyimutyi. Saját magát nem tudja normálisan eltartani, nem hogy egy családot. Abszolút semmi tekintélye, határozottsága.
Ellenben sok nő kifejezetten határozott, akaratos, rideg, már-már férfias viselkedés jellemzi. Ő irányít, ő a főnök.
Ezzel nem megbántani akarok senkit, csupán ezt jelenséget látom sok helyen az utóbbi időben. Mintha felcserélődtek volna a szerepek.
Én máshogy látom
Rengetegen vannak azok a pasik akik félre akarnak járni akár család mellől is, a szinglik általában meg bűnrondák, vagy életképtelenek stb, és nők közőtt pedig rengeteg a könnyű nő akiket csettintéssel fel lehet amugy szedni.
Azért mert az anyák ilyennek nevelik a fiaikat. Mindentől óvják őket, el vannak kényeztetve, egy kenyeret nem tudnak megkenni. Döntéseket se tudnak hozni, mert beléjük van kódolca hogy anyuka dönt. Stb
A nők pedig alkalmazkodtak a helyzethez, valakinek "férfinak kell lennie" a kapcsolatban. Megkeményednek, és ők lesznek a domináns felek.
3.nem az anyák miatt.
Eleve vagy nincs apa minta (ugxe minden 2.ffi lelép es a no neveli a gyereket), vagy az apa sem ferfi es egy fiugyerek azt se tudja mi az hogy férfinek lenni.
2. Ez komoly válasz? Egyrészt kizárólag a férfiakat szidod, a nőkről egy szót sem szólsz.
Másrészt:
"uralkodás, birtoklás, féltékenykedés, rossz döntések nőre erőszakolása, tisztelet és imádat elvárása"
Mi? Iszonyú sok nő mágnesként vonzódik az ilyen fajta férfiakhoz. Panaszkodni tudnak persze róluk, de szexelni is nyilván velük mennek el.
Mert sok férfi lusta dög lett,aki semmit nem akar csinálni.Sok nő is csak döglik egész nap,csinál pár dolgot,és panaszkodik.
Én falusi vagyok,nekem még van kertem,állatokat tartok,mellette dolgozom,mégsem sipákolok.A férjem ugyanúgy dolgozik,tud főzni,takarítani,a gyerekkel lenni,jó az ágyban.Mindkettem dominánsak vagyunk,kompromisszum sokszor kell.Soha nem jöttem volna össze olyannal akire nem tudok felnézni.
És tényleg a szülők rontják el sokszor a gyerekeket.
Szerintem vannak dominánsabb és alkalmazkodóbb személyek mind a férfiak, mind a nők között. Régebben a társadalom szigorúbb korlátokat szabott, ezért a nemi szerepeiknek nem megfelelő embereket is belekényszerítették olyan szerepbe, ami számukra nem volt ideális/kényelmes és ezt természetesnek vették.
Azzal, hogy a társadalmi elvárások kevésbé egyértelműek lettek, sokkal kevesebben készülnek fiatal koruktól arra, hogy megfeleljenek a nemi sztereotípiáknak, ezért többen csak felnőtt korukban szembesülnek ezekkel.
Például, én az egyetemig nem futottam bele abba a korlátba, hogy a nőktől mást várnának el, mint a férfiaktól aztán az egyetemen szembesültem vele, hogy nem feltétlenül azonosak az elvárások, főleg az idősebb egyetemi tanárok részéről, főleg azokon a szakokon, ahol nem egyenlők a nemi arányok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!