Idővel jobb lesz?
Apukám 5 hónapja el hunyt.
Temetés óta sírtam utoljára aztán mikor el temettek kicsit meg nyugodtam. Próbálok erős maradni mint ha nem történt volna semmi a család előtt de mikor egyedül vagyok sokat gondolok rá. Kicsit magam is hibáztatom mert tudta hogy beteg és nem akart kórházba menni. Soha nem volt a családba olyan aki közeli hozzá tartozóm vesztettem volna el ő volt a első.
Olyan szempontól hasonlóan jártam anyukám halálakor, mint az #1-es válaszoló, hogy érzelmileg nagyon közömbössé váltam. Az első 1 évben próbáltam úgy tenni, mintha semmi sem történt volna, de aztán utólag nagyon beütött a gyász, 2 évig depresszióval küzdöttem utána. Így 3 év távlatából nekem már könnyebb, de ehhez el kellett fogadnom az élet múlandóságát. Anyukám az utolsó éveiben teljesen ágyhozkötött volt, természetesen gondoskodtunk róla, nagyon nehéz egy élethelyzetben volt, szóval engem az a gondolat vigasztalt, hogy véget ért a szenvedése, mert nagyon fájdalmasak voltak az utolsó hónapjai, akkor nagyon nehéznek éreztem ezt az egészet.
Idővel könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!