Hogyan tudnám ezt rendezni? Lehetséges, hogy idővel jobb lesz?
18 éves lány vagyok, végeztem a gimnáziumban.
A négy év alatt az osztályban kialakult néhány barátság. 3 osztálytársnőmmel voltam jóban leginkább,mi így 4 en akkor még összetartottunk és úgy beszéltük,bármi lesz gimnázium után, találkozunk időnként...
Az egyikőjük,aki a 4 év alatt a legjobb barátnőm volt (annak hittem) , kilógott mindig a "sorból" ..nyári szünetekkor sosem ért rá találkozni ,kimagyarázta mindig. Én nem említettem neki,h nekem ez rosszul esik,mert szeptemberben ahogy indult a suli,mindig valahogy elsiklottunk ez felett.
Idén tavasszal ahogy már a végét jártuk a sulinak kezdtem besokallni ... Ha hívtam valahová őt is és a többieket is,akkor vagy lemondta ,vagy nem akart eljönni. Nekem ez már sok volt,hogy mindig én érdeklődtem felőle stb...
Aztán érettségi szünetünk volt , eldöntöttem,h megvárom,amíg érdeklődik,ha számít neki a barátságunk.
Nem érdeklődött, egyszer összefutottunk suliban ,mert be kellett járni konzultálni a tanárokkal...akkor ott én direkt nem néztem felé,nem mentem oda, vártam míg ő tesz lépést.Nem tett,épphogy köszönt messziről,és elment.
Mindezek után a közös a közös facebookos csoportunkba kiírta ,hogy nem érti miért kapja a negatívumokat tőlem, főként tőlem,ezt kiemelte. A lányok nem értették ,hogy mire gondol, ők annyira sem beszéltek vele ,mint én ,mert velük abszolút nem foglalkozott már egy ideje. Én leírtam neki,hogy igazságtalan,hogy engem tart negaívnak,mikor annyi történt,hogy egy ideje nem érdeklődtem felőle szándékosan,mert meguntam,h mindig én ,és nem láttam ,h fontos neki a barátságunk.....
Noss,ezek után ,ott fb -n keresztül kialakult egy jó nagy veszekedés... Leírtam,h az se esett jól,h nyári szünetekben lesz.rt és csak sulibarát voltam . Azt is kerek perec leírtam,h én csak azt szeretném,ha többet beszélnénk találkoznánk,mert hiányzik. Ő meg elkezdett mártírkodni,h sajnálja,h ilyen rossz barát és ne higgyük azt ,h neki nem számítunk . A 4-esből az egyik lány leírta azt is,h akkor tegyen érte , de nem látja ,h azon lenne ,h jobb legyen a helyzet,hanem csak magyarázkodik. Ezzel lezárult ott helyben a "beszélgetés".
Teltek a napok,hetek,..nem írt,nem keresett. Az egyik lány a 4ből szeretett volna segíteni,és írta a (volt) barátnőmnek,h írjon nekem ,kérjen bocsánatot. Ő írt is nekem ,de nem bocsánatkérést...hanem ,hogy haragszom-e még a lelki tiprásért ?... hát ezen kiakadtam , akkor esett le,h azt sem tudta,h nekem mi volt a bajom. Megírtam neki,h nekem kényszerből ne írjon,mert tudok róla ,h a közös barátnőnk által írt,nem magától. Aztán lezártuk a beszélgetést. Hatalmasat csalódtam benne.
Hónapokra rá én kitöröltem az ismerőseim közül ,ennek több oka is volt. Ezek után már nem akartam vele beszélni,már lemondtam arról,h bocsánatot kér ,a másik meg az,h a barátja ismeri az én volt barátom és sok olyan poszt volt,ami engem rosszul érintett. Le akartam zárni a múltat. Ekkor még mindig nem volt annyi esze,h kilépjen az fb-s csoportból.... de egyik napon azt vettem észre ,h nem mutatja őt a tagok között a csoportban . Benne volt és van is,csak nekem nem jelzi,mert letiltott fb-ről........
Letiltott... Ő engem . Hol van az igazság ? Rosszul esett , tudom én kitöröltem őt, de ez a lépése olyan,mintha ennyire semmibe nézne , soha nem értett meg.
Én meg barom létemre az álmaimban azt álmodom ,h kibékülök vele,h bocsánatot kér. Persze én is hibásnak érzem magam részben , de akkor is nagyon rossz érzés ,h elvesztettem egy barátnőm,akivel egykor jóban voltam ,és lelki támaszt nyújtott .....
Igaz, hogy is gondolhattam..... Nem is tudom, csak még nem voltam ilyen helyzetben...hogy így vesztek el egy barátot....
Az a baj,hogy senkire nem tudok haragudni . Magamra inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!