Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hordanátok egy Rolexet,...

Hordanátok egy Rolexet, amiért nem ti dologoztatok meg?

Figyelt kérdés

A nagybácsim amerikai veterán és most valami nagy pénzosztás volt náluk, plusz elkezdte kapni az öregségit is. +$2k / hó. mindig is felvágós volt, amerikai izomautók, utazások stb, a felvágós természetét leszámítva egy nagyon kedves családszerető ember. A semmiből nekem ajándékozott egy Rolex Explorert, ami oké, hogy nem egy high end luxus óra, de azért az utcán sem látni minden nap ilyet a maga 10750 eurójával.

Középosztálybeli vagyok, egyszerű 1500 forintos pólókban járkálok, 3 éves telefonom van és a veretés annyiban kimerül nálam, hogy havonta egyszer elmegyek kajálni 5 ezerért az india étterembe. a baráti körömet sem gazdagok alkotják, annak sem látom értelmét, hogy összejöveteleken ilyennel virítsak. Az meg, hogy drágább órát hordjak, mint a kollégák fél éves fizetése, szinten ellenszenvet keltő gondolat.

Eladni természetesen nem fogom, az a nagybácsimmal szemben nem lenne fair.

Ti mit tennétek?

24f

2021. szept. 26. 20:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

12

Azért ha élőben látnád őket egymás mellett ég és föld. Az más kérdés hogy a Rolex egy középkategóriás óragyártó lassan felsőkategóriás árakkal. Évek óta annyi innováció van náluk hogy kék helyett kiadnak egy zöld számlapot az x modellből, az árra meg rápakolnak 10%-ot.

2021. szept. 27. 17:59
 22/30 anonim ***** válasza:

21-es

Hidd el, láttam eleget élőben!

Én egy Rolex-ért még annyit sem adnék mint egy Fortis-ért. Ha már milliók, akkor Grand Seikot vennék - de az a max. amit óráért adnék, akármennyi pénzem is lenne.

2021. szept. 27. 18:30
 23/30 anonim ***** válasza:
58%

22

A GS tök jó csak buksz rajta. Rolex meg most a legjobb befektetés abban a szegmensben.

2021. szept. 27. 18:43
 24/30 anonim ***** válasza:

22-es

Ezt a részét nem tudom. Nem befektetésről beszéltem hanem saját használatra.

2021. szept. 27. 18:55
 25/30 anonim ***** válasza:

24

Ha több milliót elszórsz akkor azért azt is figyelembe kell venni. Ráadásul egy Spring Drive-ot leszervizeltetni nem egy jó buli mert vissza kell küldeni Japánba. Azért az elég húzós.

2021. szept. 27. 18:59
 26/30 anonim ***** válasza:
89%

Igen, hordanám.

(Ki ez a barom amúgy, aki folyton benyögi a drága órás részeknél a "Leütnek érte." dumát? Egyrészt nem az egész ország egy cigány falu, másrészt van akinél van fegyver.)

2021. okt. 8. 16:20
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Hordanám, de lehet, hogy nem munkahelyen. Tényleg az van, hogy egy 24 évesnél nem hihető, hogy igazi, ha meg hamisnak hiszik, akkor az a ciki. De otthon, vagy munkán kívül elhordanám. Leütni senki nem fog érte, mert a legtöbb ember annyit tud az órákról, hogy vannak mutatósak meg digitálisak.

22: Rolexet én se vennék, de azt is furcsállom, amikor valaki Grand Seikót venne helyette. A Rolexet túlhájpoltnak gondolom, de a GS is elképesztően túl van árazva szerintem, ráadásul semmi különleges nincs benne. Akkor már inkább egy szép IWC-t vagy H Moser-t vennék, ne adj' isten Lange&Söhnét, ami szerintem a legszebb óra.

2021. okt. 24. 22:08
 28/30 anonim ***** válasza:
Én ugyan IWC-s vagyok, de simán, ha egy rokon megajándékozna egy komoly értékű órával, büszkén viselném. (Az IWC-met én is viselem és sosem a prosztók véleménye foglalkoztatott.)
2022. febr. 7. 15:00
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

Én szabadulnék tőle, az én szememben a Rolex ciki.

Az életben nem vennék Rolexet a csuklómra. Gusztustalannak tartom, hogy egy lakás árával mászkálnak a karjukon egyes ficsúrok. Ha több milliárdom lenne, akkor is megelégednék egy 30 ezres Casioval, mert tökéletesen ellátja a szerepét.

2022. ápr. 9. 17:19
 30/30 anonim ***** válasza:
Ha ilyen fszkalap lennék, akkor semmi ajándékot nem fogadtam volna el, semmilyen családi segítséget sem. Így nem lenne Svájci órám, az eddigi 5 Porsche autómból csak 2 lett volna még. Valószínű valami lefin.gott putriban laknék stb. Ha adnak, fogadd el, ha ütnek szaladj el.
2022. ápr. 9. 18:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!