Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hordanátok egy Rolexet,...

Hordanátok egy Rolexet, amiért nem ti dologoztatok meg?

Figyelt kérdés

A nagybácsim amerikai veterán és most valami nagy pénzosztás volt náluk, plusz elkezdte kapni az öregségit is. +$2k / hó. mindig is felvágós volt, amerikai izomautók, utazások stb, a felvágós természetét leszámítva egy nagyon kedves családszerető ember. A semmiből nekem ajándékozott egy Rolex Explorert, ami oké, hogy nem egy high end luxus óra, de azért az utcán sem látni minden nap ilyet a maga 10750 eurójával.

Középosztálybeli vagyok, egyszerű 1500 forintos pólókban járkálok, 3 éves telefonom van és a veretés annyiban kimerül nálam, hogy havonta egyszer elmegyek kajálni 5 ezerért az india étterembe. a baráti körömet sem gazdagok alkotják, annak sem látom értelmét, hogy összejöveteleken ilyennel virítsak. Az meg, hogy drágább órát hordjak, mint a kollégák fél éves fizetése, szinten ellenszenvet keltő gondolat.

Eladni természetesen nem fogom, az a nagybácsimmal szemben nem lenne fair.

Ti mit tennétek?

24f

2021. szept. 26. 20:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Alkalmanként fel venném, de minden nap nem viselném
2021. szept. 26. 20:40
 12/30 anonim ***** válasza:
48%

Most komolyan: ránézésre miben különbözik ez a csodaóra egy 20 000 Ft-os Casio-tól? De ha továbbmegyek, egy 40 000 Ft-os Tissot vagy Certina is jobban néz ki. Vajon hányan lehetnek akik ezt meglátva valaki csuklóján elkezdenek irigykedni, esetleg még rablásra is vetemednének?

[link]

2021. szept. 26. 20:43
 13/30 anonim ***** válasza:
A ritka példányok kivételével az átlagos Rolexek inflációhoz igazított értéke akkor sem fog számottevően növekedni, ha 40 évig elcsomagolva tárolják.
2021. szept. 26. 20:52
 14/30 anonim ***** válasza:
85%

Amikor legutóbb építkeztek a szomszédomban, mindkét segédmunkás "Rolex"-el a csuklóján talicskázta a sittet.

Senki sem gondolná egy percig sem, hogy eredetiek volnának.

Vagyis hiába lenne rajtad egy eredeti Rolex, a kutya se hinné el, hogy valódi mert "csóró" vagy.

Az órád valódiságot a körülményeid hitetik el másokkal.

Ha egy Suzukiból szállsz ki, senki sem feltételezi, hogy valódi.

Ha egy Merciből, akkor akár már valódi is lehet.

Ha meg egy Rolls-Royceból, akkor meg kit érdekel, hogy mit hisznek...

2021. szept. 26. 21:38
 15/30 anonim ***** válasza:
Majd egy olyan pillanatban add el, amikor az abból szerzett pénzt valamibe bele is fekteted. Így a nagybácsid se haragszik meg érte. Addig meg alkalmanként felveheted.
2021. szept. 26. 22:53
 16/30 anonim ***** válasza:
Egy explorer hol kerül 10 ezer euroba? Amúgy nem nem fogadnám el. Az első Rolexemet én is saját fizumból vettem.
2021. szept. 27. 08:24
 17/30 A kérdező kommentje:

Mert yellow gold is van benne

[link]

2021. szept. 27. 08:46
 18/30 A kérdező kommentje:
Az órát már elfogadtam, a kérdés a hordásra irányult.
2021. szept. 27. 08:47
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

17

Ja ok.

Mondjuk nekem az arany-acél verzióktól a belem kifordul. Egy Explorer esetén meg nem is túl autentikus.

2021. szept. 27. 09:29
 20/30 anonim ***** válasza:

Ha valakinek megjött hozzá a kedve, vagy "csajmágnesnek" használná, már 8.000 Ft-ért vagy 10 féle fazonból választhat.

[link]

2021. szept. 27. 17:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!