Hordanátok egy Rolexet, amiért nem ti dologoztatok meg?
A nagybácsim amerikai veterán és most valami nagy pénzosztás volt náluk, plusz elkezdte kapni az öregségit is. +$2k / hó. mindig is felvágós volt, amerikai izomautók, utazások stb, a felvágós természetét leszámítva egy nagyon kedves családszerető ember. A semmiből nekem ajándékozott egy Rolex Explorert, ami oké, hogy nem egy high end luxus óra, de azért az utcán sem látni minden nap ilyet a maga 10750 eurójával.
Középosztálybeli vagyok, egyszerű 1500 forintos pólókban járkálok, 3 éves telefonom van és a veretés annyiban kimerül nálam, hogy havonta egyszer elmegyek kajálni 5 ezerért az india étterembe. a baráti körömet sem gazdagok alkotják, annak sem látom értelmét, hogy összejöveteleken ilyennel virítsak. Az meg, hogy drágább órát hordjak, mint a kollégák fél éves fizetése, szinten ellenszenvet keltő gondolat.
Eladni természetesen nem fogom, az a nagybácsimmal szemben nem lenne fair.
Ti mit tennétek?
24f
Most komolyan: ránézésre miben különbözik ez a csodaóra egy 20 000 Ft-os Casio-tól? De ha továbbmegyek, egy 40 000 Ft-os Tissot vagy Certina is jobban néz ki. Vajon hányan lehetnek akik ezt meglátva valaki csuklóján elkezdenek irigykedni, esetleg még rablásra is vetemednének?
Amikor legutóbb építkeztek a szomszédomban, mindkét segédmunkás "Rolex"-el a csuklóján talicskázta a sittet.
Senki sem gondolná egy percig sem, hogy eredetiek volnának.
Vagyis hiába lenne rajtad egy eredeti Rolex, a kutya se hinné el, hogy valódi mert "csóró" vagy.
Az órád valódiságot a körülményeid hitetik el másokkal.
Ha egy Suzukiból szállsz ki, senki sem feltételezi, hogy valódi.
Ha egy Merciből, akkor akár már valódi is lehet.
Ha meg egy Rolls-Royceból, akkor meg kit érdekel, hogy mit hisznek...
17
Ja ok.
Mondjuk nekem az arany-acél verzióktól a belem kifordul. Egy Explorer esetén meg nem is túl autentikus.
Ha valakinek megjött hozzá a kedve, vagy "csajmágnesnek" használná, már 8.000 Ft-ért vagy 10 féle fazonból választhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!