SOS! Nagy bajba vagyok!! Mi a megoldás szerintetek?
Írogat nekem egy közelben lakó srác messengeren és álandóan muszáj vele hívásoznom is szerencsére kamera nélkül. Már talizni is akar szombaton velem, mikor megmondtam neki, hogy nem akarok vele semmilyen kapcsolatot, kiakadt, hogy miért nem??? (nekem más tetszik, de ő ezt nem érti meg)
Simán le tudnám tiltani mindenhonnan, ez egy opció lenne, de az a baj, hogy lehet hogy nemsokára osztálytársak leszünk mert át kell lehet mennem abba a suliba ahová ő jár, és pont az ő osztályába mennék, ha sajnos mennem kell majd. Mit csináljak, hogy örökre leszálljon rólam???
Mert elegem van már az egészből!
ha nem akarod letiltani, akkor csak simán ignoráld vagy mondj nemet minden hívásozásra. Nincs olyan, hogy muszáj.
Ha nem száll le, akkor fel is jelentheted. Ha utána se hagy békén és intézetbe kerül, akkor nem lesztek osztálytársak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!