Gólya szívatások kollégiumban, help?
Figyelt kérdés
Szóval az a dolog hogy idén lettem koleszos és bírom is magát a helyet, a szobatársakat. Viszont van ez a szívatás, hogy a 11-12esek köteleznek dolgokra (fekvőzz 50et, mosogass el nekik, vannak sokkal durvábbak amiket nem részletezek). Egy idő után meguntam hogy csicskáztatnak és mondtam hogy nem csinálom. Erre "kollektívan büntettek" vagyis nem engem hanem a szobatársakat fekvőztették (vagyis el akarták érni hogy a szobatársak megutáljanak). Szerencsére a szobatársaim jó fejek és értették a helyzetet, de többet nem akarok se én csinálni, de azt sem, hogy nekik kelljen. Mit tehetek?2021. szept. 13. 08:03
21/24 A kérdező kommentje:
"becsicskulok" meg "pipogya" vagyok hát leírtam hogy nem, mondtam nekik hogy nem fogom megcsinálni, de erre a szobatársakat büntették amiatt ők mérgesek rám. nem tudom, mi nem volt érthető.
egyébként pedig szóltunk, meg maguk a tanárok is észrevették, úgyhogy egyelőre nincs gáz.
2021. szept. 15. 06:36
22/24 A kérdező kommentje:
írtatok egyébként jó ötleteket is (köszi, bevált) viszont eléggé átment egy "könnyebb beszólni a kérdezőnek aki nem tudja, hogy mit tehet meg egy új helyen" komment-szekcióba, szóval inkább hagyjuk az egészet...
röviden: kérdés lezárva
2021. szept. 15. 06:44
23/24 anonim válasza:
15# Elárulnád, ezt hogyan lehetne kivitelezni?:)
24/24 anonim válasza:
Melyik komment volt a könnyebb beszólni ?
Komolyan érdekelne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!