Gólya szívatások kollégiumban, help?
Milyen ret@rdalt kollegium ez? De most komolyan? Masok utan mosogassak?! Mi a...
En majd 10 evig voltam kollegista (osszesen 6 koliban voltam) es egyikben sem talalkoztam ilyesmivel! Golyakent sem!
Ne doljetek be ilyen hulyesegnek, nem vagytok ovisok! Ignoraljatok oket es kesz! Ha fenekuket kell torolni, arra is befognak majd?!
Mosogatni nekik???
Konkrétan belexartam volna a mosogatójukba.
Szerintem... egyszerűen ne csináld meg amit "mondanak".
Ilyen egyszerű.
Ugyanis, kik ők, hogy parancsolgassanak, szívassanak téged ? Vagy akárki mást ?
Komolyan... ha már ők dedósak, hogy ezzel szórakoznak, te ne legyél már a még dedósabb szamaruk.
Ha Dániában, vagy tudja f.om hol egyik napról a másikra "megszüntették" a kornát, akkor szerintem te/ti is tudtok úgy dönteni, hogy .nyád fekvőzzön, vagy mosogasson.
Ha akarjátok, szívassátok ti (vissza) a 12. osztályt, ha nem tetszik nekik a rendszer.
De az a minimum, hogy ne csics kuljatok be, senkinek.
Értem ?
A szobatársaidnak is megmondhatod.
Az élet nem egyenlő az amcsi középsulis filmekkel.
Nincs olyan, hogy muszáj, mert megmondta nekem egy 12.es.
Amúgy meg, nyugodtan részletezzed, hogy mivel akartak még cse sze getni.
:D
Úgy talán könnyebb másnak is segíteni.
1) köszi a válaszokat :)
2) próbáltam rávenni a szobatársakat de azt hiszik hogy van még ennél rosszabb is és nem merik mondani hogy nem. pl. többször mondták a "rakéta" fedőnevű szívatást amit nem mondanak el hogy mi, de az lenne ha együtt nemet mondanánk...
meg vannak még ilyenek pl. zsemlézés, gondola, párnázás (erősen 18+osak lol)
szóval megpróbálják elhitetni hogy van rosszabb, a naivabb gyerekek beveszik, én meg a kollektív büntetéssel szívok.
ha valaki felnőttnek szólnék (ezzel kihez lehet fordulni btw) akkor meg fekvőt kapok mert szóltam, amit nyilván nem csinálnék szóval a többieknek kéne, akiket ha valahogyan rá tudnék venni akkor "nyerünk", viszont tudjátok hogy ezt nem hagynák annyiban, valami revenge akkor is lesz csak nemtom mi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!