Igénytelen a hajam? Normális dolog, hogy valaki így
beszól? (Kép)
Figyelt kérdés
Kolléganőm tudtom nélkül lefotózott hátulról, majd elküldte a képet egy nem túl kedves üzenettel. Egyszer mondta,hogy vágatnom kellene belőle, de mondtam neki, hogy nekem jó így, erre most azt írja "látod, vágatni is kellene belőle".
Mit foglalkozik ő az én hajammal? Nekem tetszik, szép hosszú és büszke vagyok rá. Látom én is, hogy kicsit el van vékonyodva, de nem zavar.Csak irigy? Szóljak a főnöknek, hogy mit fotózgat titokban?
[link] Szerintem még teljesen elfogadható, sokkal rosszabbakat látok az utcán és az ő haja sem Jennifer Anistonos szinteken van, nem tudom miért pampog nekem.
Kulon kell valasztani, hogy valoban borzalmas-e vagy sem, de amig nem koszos, addig maganugyed. A fenykepezes tudtod nelkul nemcsak taplo, de torvenytelen is speciel.
2021. szept. 11. 18:39
22/26 anonim válasza:
Egy kicsit valóban rendezetlen.
Bár, az viszont tény, hogy a mindennapokban az embernek ez talán fel se tűnhet, illetve nem ez köti le a figyelmét.
Nagyon off, de amúgy 10-12 éve, mintha divat lett volna ez a hajviselet. Vagy legalábbis körülöttem viszonylag sok lány hordta így... tiszta 2009 :D
2021. szept. 11. 19:05
23/26 anonim válasza:
Kezdd el "jószándékúan" figyelmeztetni külső hibáira. Pl hogy kisebbre kéne műttetnie az orrát, mert így mindenbe beleüti. Békén fog hagyni, garantálom.
2021. szept. 11. 21:55
24/26 anonim válasza:
22-es, akkor sem volt divat, csak annak nézett ki így, akinek nem volt pénze több póthajra, ezért csak pár tincset rakatott és így nézett ki, mint a képen. Most is látni 1-2 ilyet az utcán, hogy tisztán látszik, hogy a saját haja dús, majd alárakat 2 szál póthajat, de még a szín sem egyezik.. Szerintem így valóban igénytelen.
2021. szept. 14. 11:54
25/26 anonim válasza:
nagyon szep lenne ha osszehozatnad hogy ne legyen elvekonyodott resz benne mert igy olyan kopottnak tunik. de ettol fuggetlenul a te hajad ugy hordod ahogy akarod.
2022. febr. 10. 16:52
26/26 anonim válasza:
Bocs előre, én nagyon haklis vagyok a hajamra, ezért ha ilyen undorító lenne, vállig vagatnam. Esku bottal sem piszkálnam a hajad. Borzasztó igénytelen hatása van...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!