Igénytelen a hajam? Normális dolog, hogy valaki így beszól? (Kép)
Kolléganőm tudtom nélkül lefotózott hátulról, majd elküldte a képet egy nem túl kedves üzenettel. Egyszer mondta,hogy vágatnom kellene belőle, de mondtam neki, hogy nekem jó így, erre most azt írja "látod, vágatni is kellene belőle".
Mit foglalkozik ő az én hajammal? Nekem tetszik, szép hosszú és büszke vagyok rá. Látom én is, hogy kicsit el van vékonyodva, de nem zavar.Csak irigy? Szóljak a főnöknek, hogy mit fotózgat titokban?
[link] Szerintem még teljesen elfogadható, sokkal rosszabbakat látok az utcán és az ő haja sem Jennifer Anistonos szinteken van, nem tudom miért pampog nekem.
Szép hosszú akkor lenne, ha egyforma lenne és nem ilyen vekonyszálú összevissza hosszúságú.
Vágd le szerintem is. Utána dúsabbnak tűnik majd, gyorsabban is növekszik.
Szerintem tök jó! ☺ Szep a hajad.
Szard le a kolleganodet.
Sokkal szebb lenne a hajad, ha az alsó harmadát levágatnád. Ápolatlan hatást kelt így.
De bárkit a tudta nélkül lefotózni elég bunkó dolog.
Nem hullik? Attol is hullhat pl. vagy vekonyodhat ha cink hianyod van de ha pesti vizzel mosod akkor is.
Amugy inkabb tepett frizuranak tunik az is divat amugy. De egyebkent nem kell ahhoz vagni hogy erosodjon. Pl. Diolevel teaval oblitgeted idonkent az dusitja is a hajat es meg tobb mindenben is segit a hajadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!