Igénytelen a hajam? Normális dolog, hogy valaki így beszól? (Kép)
Kolléganőm tudtom nélkül lefotózott hátulról, majd elküldte a képet egy nem túl kedves üzenettel. Egyszer mondta,hogy vágatnom kellene belőle, de mondtam neki, hogy nekem jó így, erre most azt írja "látod, vágatni is kellene belőle".
Mit foglalkozik ő az én hajammal? Nekem tetszik, szép hosszú és büszke vagyok rá. Látom én is, hogy kicsit el van vékonyodva, de nem zavar.Csak irigy? Szóljak a főnöknek, hogy mit fotózgat titokban?
[link] Szerintem még teljesen elfogadható, sokkal rosszabbakat látok az utcán és az ő haja sem Jennifer Anistonos szinteken van, nem tudom miért pampog nekem.
vicces, hogy valaki azt kérdezte, hogy hullik e, én azt akartam írni, hogy jó sok hajad van, legalábbis a képen úgy tűnik.
Szerintem amúgy menj a saját fejed után. Különben lesz az az eredmény, ami instán is van, hogy mindenki egy tudat. Pont így jön az létre. Hogy valaki tudja mi a normális, milyennek kell lenni ennek, annak.
Nem tudom, hogy igénytelennek nevezném-e, de tényleg nagyon rosszul néz ki az alsó harmada és én is tanácsolom, hogy vágass belőle. Sokkal jobban nézne ki, ha csak a könyöködig érne.
Ennek ellenére te a dolgod, hogy hogyan szeretnéd viselni a frizurád és a kollégád bőven a magánszférádban turkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!