Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lmbtq tagként, ateistaként...

Lmbtq tagként, ateistaként mehetek cserkésznek?

Figyelt kérdés

Mennyire nézne ki a közösség?

Tetszik maga a felfogás hogy természet védés, túrák stb

de mennyire elfogadóak?

2021. aug. 29. 23:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ugyan nem nekem írtad, de ismerek cserkészeket, vezetőt is. Volt osztálytársam nagy fejes náluk. Korrupt és simulékony, a pénzekért totál behódolnak a fidesznek. Amúgy meg a családban is volt cserkész, mindig is vallási és politikai csoport volt. Ennek semmi köze az elfogadáshoz, én elfogadom őket, de hülye aki lmbtq tagként közéjük akar csatlakozni. Vagy troll.
2021. aug. 30. 16:17
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

Az elmúlt 30 év alatt a leghosszabb ideig voltam országos elnökség tagja két barátommal. Semelyik pártnak nem vagyok tagja, nem tudok korrupt lenni, mert nem vagyok döntéshozó.

Balu (205.)

2021. aug. 30. 16:21
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
#12 Nem válaszolok privátra és nem adok ki senkit. Vidéki nagyváros. A többi cserkész panaszkodott rá, tehát ők tudják.
2021. aug. 30. 16:26
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

13

Ez nettó pletyka, ab ovo rosszindulatú.

2021. aug. 30. 16:28
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én is ismerem őt, nem hiszem, hogy pletyka lenne, mindig csontig nyalt a fidesznek és nem volt egyenes ember. És az sem pletyka, amikor valaki szomorúan elmeséli, hogy szinte megkeserítette az elmúlt éveit a cserkészetben. Egy másik cserkész pedig egy másik ismerősömnek beszélt a pénzekről. Azért amikor több forrásból jön információ, nem mész el mellette. De amúgy sem tudom, kinek akarod behazudni, hogy nem vallási/politikai alapon szerveződtök.
2021. aug. 30. 16:44
 16/27 anonim ***** válasza:
66%

Ketten ismertek egy alakot, aki ilyen. A többi 13 000 miért lenne ilyen? S akkor mondd meg ki ő, hogy kitegyük. Közös érdek.

Milyen vallási alap, ahol több vallás is benne van?

Milyen politikai alap, ahol a közgyűlésen volt vendégünk Deutsch Tamás és Gyurcsány Ferenc, mind a kettő ifjúsági miniszterként? Milyen politikai alap, ahol egykori cserkészeket találok minden magyarországi pártban?

2021. aug. 30. 16:58
 17/27 anonim ***** válasza:
84%

balu drága, döntsd már el... idézem:

"A cserkészet önkéntes, vallásos, politikamentes ifjúságnevelő mozgalom."

"A cserkészet felekezetektől, sőt vallásoktól is független."

most akkor melyik?! XD

2021. aug. 30. 17:15
 18/27 anonim ***** válasza:
86%

A mostani helyzetet nézd meg. Vagy csak egyes városokra jellemző ez a fajta politikai becsicskulás? Azt hogy minden cserkész vezető ilyen, nem állítottam, de hogy az ő közelébe nem engednék lmbtq embert az is biztos. Mondjuk nem is gond, mert a kérdező tutira troll, el is tűnt szépen.

A nagyanyám is cserkész volt, énekelt is nekem dalokat a vissza Felvidéket, Erdélyt stb. Ne mondd már, hogy nem vagytok vallási/politikai szervezet, amikor elve Istenre esküsztök fel, a jelmondat: Légy résen (miért is????) az indulótok meg olyan mint egy elcseszett úttörődal vallásos mezbe tekerve? Milyen több vallás van benne a kereszténységen kívül? Egy moszlim vagy egy buddhista miért csatlakozna hozzátok?

Aki túrázni akar meg természetet védeni, annak nem kell a cserkészekhez csatlakozni ehhez. Ezért nem is értem a kérdezőt.

2021. aug. 30. 17:19
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

17-es

Vallásosak vagyunk tagjaink révén, s mozgalmunk is vallásos. De nem vallási alapon szerveződünk. Az akkor lenne, ha csak református vagy csak keresztény lehetne tagunk.

Magyarországon van zsidó s buddhista, muszlim és unitárius cserkész is - egyik sem keresztény.

Nem emlékszem, mikor őriztünk együtt libát, hogy drágámozz.

2021. aug. 30. 17:30
 20/27 A kérdező kommentje:
Lényeg a lényeg, hogy full ateistaként is mehetek:D
2021. aug. 30. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!