Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért törölnek le?

Miért törölnek le?

Figyelt kérdés

Nem mintha annyira életbe vágóan fontos dolog lenne, de kicsit fura, mert már nem egyszer fordult elő..

Pár hónapja észrevettem, hogy a facebook-os ismerőseim már letörölnek, (még akkor is ha semmit se lájkolok be) de mást nem, csak engem..steamen is ugyanez..

Kicsit hihetetlen, hogy a több száz/ezer ember közül engem találnak meg, pont, aki nem posztol ki semmit és nem lájkol senkinek semmit, csak 1 vagy max 2 képét..

Veletek is volt már ilyen?

Igen, tudom, ez gáz, de nekem ez kicsit fura és hihetetlen. ennyire utálnak az emberek?

2021. aug. 29. 01:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Sok különböző oka lehet annak, hogy valaki miért töröl le téged az ismerősei közül.

-Nem ismer és azért.

-Számára nem tart elég érdekesnek, hogy úgy érezze, hogy érdemes tovább tartania téged az ismerősei között.

-Esetleg rossz dolgokat hallott veled kapcsolatban.

2021. aug. 30. 14:11
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha valaki kitöröl az ismerősei közül, akkor kitöröl, ezt senki sem úszhatja meg, hogy valaki ne törölje le az ismerőslistájáról.

Amúgy ez, hogy kinek mennyi ismerőse van, kb majdnem olyan, mint a kis gyerekek között a farok méregetés.

2021. aug. 30. 20:45
 13/19 A kérdező kommentje:

Azt se értem, hogy az emberek miért hiszik el másoknak amiket egy adott emberről mondanak, és az alapján ítélik el, közben meg nem is ismerik. Pl ha ez lenne az ok ami miatt törölnek. Párommal rakok ki általában közös képeket, 3-4 havonta 1x, tehát nem vagyok olyan inaktív.

Senkinek nem ártottam soha, senkire nem nyomulok, 3 barátommal beszélek + a párommal.

Szal nem értem az embereknek mi baja velem.

2021. aug. 30. 22:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Nyugi rajtad kívűl vagy még 1000-2000 embert törölnek az ismerőseik közül, ergó ez a helyzet nem csak téged érint.
2021. aug. 30. 22:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Az ember az ismerősei között legalább 50 emberre tudja azt mondani, hogy őket valóban ismeri, a többi csak kegyelemből van ott az ismerősök között.
2021. szept. 1. 21:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Lehet nem jó a profilképed, vagy esetleg valaki nem ismer fel téged, hogy ismer-e valahonnan egyáltalán.
2021. szept. 4. 00:13
 17/19 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy akik az ismerőseid között vannak, azok mind ismernek is téged?

Mert ha nem, akkor ne lepődj meg, ha ez a jelenség bekövetkezik.

2021. szept. 4. 00:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Tudom rosszul esik, ha sokan törölnek le.

Ez a nem akarlak ismerősnek kategória sok embernek majdnem olyan rosszul esik, mint például:

Nem ülök melléd, mert büdös vagy.

Kb.

2021. szept. 8. 00:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én csak olyanokat töröltem mindig is az ismerőseim közül, akikhez rossz emlékeim voltak. Más esetben én nem szoktam ismerősöket törölni.
2022. jan. 6. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!