Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért törölnek le?

Miért törölnek le?

Figyelt kérdés

Nem mintha annyira életbe vágóan fontos dolog lenne, de kicsit fura, mert már nem egyszer fordult elő..

Pár hónapja észrevettem, hogy a facebook-os ismerőseim már letörölnek, (még akkor is ha semmit se lájkolok be) de mást nem, csak engem..steamen is ugyanez..

Kicsit hihetetlen, hogy a több száz/ezer ember közül engem találnak meg, pont, aki nem posztol ki semmit és nem lájkol senkinek semmit, csak 1 vagy max 2 képét..

Veletek is volt már ilyen?

Igen, tudom, ez gáz, de nekem ez kicsit fura és hihetetlen. ennyire utálnak az emberek?

2021. aug. 29. 01:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, hogy milyen személyiség vagy, szóval nem tudok konkrétumot megfogalmazni arról, hogy mi lenne Veled a gond.
2021. aug. 29. 01:47
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem csak arról van szó, hogy olyan ismerőseid vannak, akik törlik azokat, akikkel mondjuk már legalább egy éve nem beszéltek egyáltalán, de gondolom, nemcsak téged, másokat is. Bár én csak magamból indulok ki, én is szoktam időnként szelektálni az ismerőseim között, ugyanilyen okból, hogy kikkel nem beszéltem már egy ideje, és valószínűleg nem is sűrűn fogunk, akik beleesnek ebbe, azokat törlöm.
2021. aug. 29. 01:48
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
Néha szelektálok ismerősök közül, ha van olyan aki nem ír semmit nekem, valóságban se jött oda hozzám sokszor akkor minek? lehet ők is csak szelektáltak
2021. aug. 29. 02:08
 4/19 anonim ***** válasza:
54%
Basszus, szard már le, hogy ki van fent a friendlist-eden és ki nem, meg hogy te kinek a friendlistjén vagy rajta, mert rohadtul nem erről szól a face.
2021. aug. 29. 04:25
 5/19 anonim ***** válasza:
71%

Steam-en level 90+ vagyok, bejelölt boldog boldogtalan az évek alatt. Mivel a magas szintnek köszönhetően gyakorlatilag "korlátlan" volt a barát férőhely, így rengeteg ember volt a barátlistámon.

Nem olyan rég letöröltem mindenkit akivel nem beszélek/játszok (600+ emberről beszélek)

Maradt összesen 25 barát, akikkel tényleg szoktam játaszani vagy beszélgetni esetleg még irl is ismerem őket.

Fészbúkom szerencsére nincs (és nem is lesz). Aki elakar érni az telefonon megteheti, 15 éve ugyanaz a telefonszámom.

2021. aug. 29. 05:50
 6/19 anonim ***** válasza:
53%
Ez legyen a leges legkevesbb problémád. Írod, hogy inaktív vagy ott, ez valakit zavar, így törölt. Ne foglalkozz annyira vele, nem érdemes.
2021. aug. 29. 06:01
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Engem is törölnek folyamatosan. Valószínűleg azt gondolják, hogy nem használom. Nincs fent képem, nem lájkolok semmit. Bár olyanok is törölnek, akikkel korábban tényleg jóban voltam és régóta ismertük egymást.
2021. aug. 29. 08:38
 8/19 anonim ***** válasza:
40%

"több száz/ezer ember közül engem találnak meg, pont, aki nem posztol ki semmit és nem lájkol senkinek semmit, csak 1 vagy max 2 képét.."

Sajnos ezzel is lehet a bibi, azt hiszik, hogy inaktív a profilod, azaz nem használod.

2021. aug. 29. 10:59
 9/19 anonim ***** válasza:
45%

Általában akivel tartja a kapcsolatot az ember, azt nem szokta letörölni.

Valaki azt is ismerősnek tartja, akit csak látásból ismer és csak köszönő viszonyban vannak egymással és valaki meg csak azt tekinti ismerősének, akivel szorosabb a kapcsolata/viszonya.

2021. aug. 29. 12:14
 10/19 anonim ***** válasza:
75%
Esetleg pont azokat torlik, akikkel zero interakcio van, akik magukrol egyetlen dolgot sem osztottak meg, tehat neman, idegenul ottvannak, mikozben tarsasagi platform.
2021. aug. 29. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!