Facebookon miért törölnek a lányok/nők amikor bepasiznak? :D
Hát az biztos h nem gondoltak arra h nyomulok, olyan esetek vannak h ők jelölnek engem mikor még egyedül vannak, aztán mikor összejönnek vkivel akkor törölnek.
Nyilván nagyképűen hangzik de lehet h közel akartak kerülni hozzám, én csak ismerősként viszonyultam hozzájuk.
Gimiben is voltak érdekes tendenciák, pl mikor megemlítettem h a hosszú hajú lányokat szeretem akkor szinte az összes lány levágatta a haját az osztályban.
Pedig sztem a viselkedésem egyáltalán nem volt nyomulós, inkább introvertált típus vagyok, csak egy csajnak fejeztem ki h szimpatikus.
Elég gyerekes ez a facebookos kijelöllek-bejelöllek játék, én senkit se töröltem emiatt, ott marad a listában és kész, ha találkozunk akkor megmarad a régi jó barátság.
Pedig csak ilyenre lehet gondolni az írásod alapján.
Vagy hogy csúnya vagy, pl levágatták a hajukat, hogy ne tetsszenek neked, vagy annyira jó pasi vagy, hogy inkább törölnek, hogy nehogy féltékeny legyen a barátjuk. Vagy csak bolondak. Nekem is voltak ilyen ismerőseim, hogy mindig bejelölt meg törölt utána miután rám írt. Utólag tudtam meg, hogy a barátja ellenőrizgette a fb-jét és a csaj nem beszélgethetett más fiúkkal. Nagyon buta a csaj, annyi esze nem volt, hogy törölje a beszélgetést, ehelyett mindig engem törölt, majd egy másik fiókkal bejelölt. De a te esetedben nem ez a helyzet szerintem, de valami oka csak van, ha több lány is ezt csinálja. Mindenesetre érdekes, mert még ha 1-2 csinálná ezt, megérteném.
" pl mikor megemlítettem h a hosszú hajú lányokat szeretem akkor szinte az összes lány levágatta a haját az osztályban."
Evolúciós oka van, hogy tinikorban az ember sokat képzel magáról. Te azonban túlmész még az átlag tiniken is. Nem gondolod, hogy a nap is csak azért kel fel reggelente, hogy neked alvás helyett iskolába kelljen menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!