Tinderen ismerkedésnél mennyit hazudhatnék a magasságomról, hogy találkozáskor ne legyen feltűnő ? +5cm ?
Figyelt kérdés
/F2021. aug. 26. 07:46
61/64 A kérdező kommentje:
Enélkül semmi esélyem nem lenne, szóval így is, úgy is mindegy. Lehet még is sikerül meggyőznöm😁
2021. aug. 27. 15:59
62/64 anonim válasza:
Egyszer csináltam ilyet még tizenévesen,168 cm vagyok,és 170-et mondtam egy csajnak,csak mert az jobban hangzik.Afféle marketing duma,mint amikor valami 1990 ft-ba kerül,vagyis kétezerbe.Ő volt kb.163 cm,szóval marhára nem tettem tönkre az életét ezzel a két centi füllentéssel.
De plusz 5 cm az biztos,hogy feltűnő,ilyet nem éri meg kamuzni,nincs is értelme.
63/64 anonim válasza:
Hát, nem tudom.
175 cm alacsony srácként nem sok esélyem van a lányoknál, de ha véletlen egyáltalán jobbra is húzna valaki (elég ritkán történik meg), és valaha élőben találkoznánk (esélyem sincs ilyesmire), akkor simán észrevehető lenne, hogy 175 cm, alacsony pali vagyok, és nem 180-185cm magas.
F
64/64 anonim válasza:
Én semmiben nem hazudtam az adatlapomon minden információ tükrözi a valóságot, de tény hogy én 170 cm vagyok és gondolom elsősorban ezért nem foglalkoznak velem a nők mert én ugye "törpe" vagyok írta saját kérdésemnél a válaszoló. Én meg annyit írtam hogy a nőknek a magas "nyakigláb" pasik kellenek és te is gondolom olyan vagy válaszoló hiszen le törpilláztál. Na ezért hazudnak sokan a magasságukról hogy nagyobb esélyük legyen de akkor meg élőben buknak le és mindenféle hazugnak el lesznek hordva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!