Tinderen ismerkedésnél mennyit hazudhatnék a magasságomról, hogy találkozáskor ne legyen feltűnő ? +5cm ?
Figyelt kérdés
/F2021. aug. 26. 07:46
51/64 anonim válasza:
A saját magasságom körül (180 vagyok) simán észreveszek 2 cm különbséget is, ha valaki hazudna róla, mert egyszerűen tudom magamhoz mérni. Előfordult már, hogy az állítólag 183 cm magas srác alacsonyabb volt nálam, amit azért nehéz kimagyarázni. 5 cm-t pedig nálam sokkal magasabb és alacsonyabb embereknél és kiszúrok könnyen.
Totál felesleges hazudni a magasságról, elképesztően kínossá tud tenni egy randit. És most nem csak azért, mert "jaj, nem tetszenek az alacsony férfiak", hanem a puszta tény miatt, hogy 1. megpróbáltál becsapni 2. valószínűleg rohadt gátlásos vagy a magasságoddal kapcsolatban.
54/64 A kérdező kommentje:
Azért kell hazudni, mert különben a randiig sem jutnánk el, és mondom akkor már biztos nem teszi szóvá. Az igen kínos lenne.
2021. aug. 26. 17:01
55/64 anonim válasza:
Kérdező a péniszedről ne hamukálj, ott az 5 cm tupírozás sok lenne.) Magasságod elbírja az 5 cm pluszt akárhány centi magas is vagy.)
56/64 anonim válasza:
Ha nem is teszi szóvá valaki, nagyon nagy valószínűséggel negatív benyomást teszel ezzel és esélytelen egy 2. randi. Sokan pedig valószínűleg szóvá tennék vagy más indokkal leráznának hamarabb.
57/64 anonim válasza:
54: Ne, inkább ne hazudj. Szánalmas egy olyan férfi, aki nem képes elfogadni a magasságát. Az apámon is mindenki röhögött, amiért meggyőződése volt, hogy 190 centi, miközben max két centivel volt magasabb a 180 centis anyámnál.
59/64 anonim válasza:
Én 191 centi vagyok. Így még nevetségesebben a meggyőződése, miután 15 éves korom után egymás mellé álltunk.
60/64 anonim válasza:
Olyan lánnyal kezdjél ismerkedni,aki megfelelő magasságú hozzád. Tudod, a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!