Tinderen ismerkedésnél mennyit hazudhatnék a magasságomról, hogy találkozáskor ne legyen feltűnő ? +5cm ?
Figyelt kérdés
/F2021. aug. 26. 07:46
1/64 anonim válasza:
Max 2-3 centit lódíts, a cipő talpa kb. ennyit dob rajtad ami még nem feltűnő.
3/64 anonim válasza:
Ha csak dugni akartok, akkor nem kell a magassággal foglalkozni.
5/64 anonim válasza:
Nem mind1 h mekkora vagy valojaban.
6/64 anonim válasza:
Max nagyon alacsony lányt tudnál csak átverni, de még őket se biztos. Engem biztos nem, 175 vagyok. Gondolom te is, és azt akarnád 180-nak eladni. Nem fog menni.
Van egy 158 centis barátnőm, és még őt se tudnád. Hiába kicsi, viszonyítási alapja rengeteg van. Tudja pl hogy én 175, a pasija meg 180 centi, és mekkorák vagyunk hozzá képest.
8/64 anonim válasza:
Ugye ez nem komoly, hogy már ebben is hazudnak ismerkedésnél??
Szerencse, hogy már van párom. Mi is egy netes oldalon találtunk egymásra 8 éve, de eszünkbe nem jutott ilyen hülyeségekről hazudozni egymásnak.
26N
9/64 anonim válasza:
2 cm a max amit hazudhatsz. Rögtön felfog tűnni ha több
10/64 anonim válasza:
A csajok mérőszalaggal járnak randi, azt az 1-2 cmt is kockázatos behazudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!