Tinderen ismerkedésnél mennyit hazudhatnék a magasságomról, hogy találkozáskor ne legyen feltűnő ? +5cm ?
Figyelt kérdés
/F2021. aug. 26. 07:46
31/64 anonim válasza:
Én 180-at szoktam mondani. 😆
Kb ekkora talpú cipővel járok, ezzel együtt vagyok 180. 😆 Mások még mezítláb is sokkal magasabbak nálam, nagyon idegesítő...
32/64 anonim válasza:
30#
Te se vagy különb tőle akkor xd Elítélni az miatt valakit mert 2-3 centit hazudott:/
33/64 anonim válasza:
30. vagyok. Naná, hogy elítélem azt, aki hazudik. És tudod, hogy miért? Mert én nem teszem. Ha én vállalom nőként pl. a koromat őszintén, akkor elvárom, hogy ő is vállalja a magasságát.
34/64 anonim válasza:
Ez a cipőzés annyira szánalmas. Egyrészt talán éjjel-nappal abban jársz, otthon is, abban alszol, abban mész a színháztól az uszodáig mindenhova? Nem? Akkor bizony, le kell venni és ki fog derülni.
Másrészt ennyi erővel egy csaj is mondhatná, hogy 180 cm, aztán ha kedve van, hozzáteszi, hogy 12 centis cipővel együtt. Na akkor bezzeg ő lenne a nevetséges meg hazug. (Igen, sok pasinak is számít a nő magassága, mielőtt ezzel jönne valaki).
36/64 anonim válasza:
Nem más sok nő hazudik róla,nagy szó ha vki őszinte
37/64 anonim válasza:
Ennyi képmutató embert. Ti sosem hazudtatok az életben egyszer sem?
38/64 anonim válasza:
Kérdező hazudj, ha bejön szerencséd van, ha nem akkor megvárod, amíg elfogad egy másik nő így ahogy vagy.
39/64 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Akkor már úgy sem léphet vissza, ha ott vagyunk face to face
2021. aug. 26. 12:48
40/64 anonim válasza:
Hogyne léphetne vissza? Rád néz, és azt mondja,hogy bocs, de ez így nem működne. Aztán nézheted a hátát, amíg fel nem száll a buszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!