Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hány éves korotokban rendelkez...

Hány éves korotokban rendelkeztetek a legtöbb baráttal és haverral?

Figyelt kérdés
Jelenleg mennyi van belőlük és hány évesek vagytok?

2021. aug. 17. 18:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

17, mert akkor barátnak soroltam a haverokat is + egész népszerű voltam a középsuliban a "weirdo" elemek között, akik a fél sulit alkották :D

Most 1-2 van, az egyiküket lassan 26 éve ismerem, a másikuk pedig online jóbarát.

2021. aug. 17. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
15 és 19 között. Jelenleg egy barátom sincs 🤷‍♂️ 48F
2021. aug. 17. 18:27
 3/11 anonim ***** válasza:

17-18 évesen. Akkoriban jóban voltam az egész osztályommal, csomó plusz emberrel a suliból, iskolán kívüli különóráról stb.

Most 22 vagyok, és tartjuk a kapcsolatot az osztálytársakkal, viszont párral összevesztünk vagy eltávolodtunk, a többiekkel pedig jóval ritkábban tudunk találkozni, mint amikor minden egyes nap együtt ültünk az órákon. A többi barátom nagyrésze vagy kiköltözött külföldre vagy az ország másik végébe, így szintén ritkábban tudunk találkozni, egyetemen pedig egy kivétellel csak felszínes ismeretségeket szereztem (nagyon társasági ember vagyok, de itt olyan csoporttasakhoz van szerencsém, akikkel nem kívánok mélyebb kapcsolatot teremteni). A gimis hobbimat azóta is űzöm, úgyhogy azáltal még mindig jópár haverom/barátom van.

Mondjuk úgy, hogy haverokból mindig is sok volt, most is sok van, de már sokkal kevesebb ember van, akit barátomnak is mondhatok, na meg a barátságaim minősége is más, hiszen nagyrészükkel nagyon ritkán találkozom sajnos vagy csak telefonálunk, míg gimi alatt állandóan együtt lógtunk fizikailag is.

2021. aug. 17. 18:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Most van a legtöbb, olyan 20-30 ember van, belőlük 5-6 közeli barát, de mostanra értem el azt az állapotot, hogy ha akarok valamit csinálni hétvégén, elég csak szólnom is fixen lesz valaki vagy valakik, akikkel el tudunk menni szórakozni.

25 éves vagyok

2021. aug. 17. 18:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkit hasznosnak értékeltem. Jöhetnek még bátran. Én is úgy vettem észre, hogy ahogy idősödik az ember, úgy csökkennek a barátok száma. Nyilván vannak kivételek.
2021. aug. 17. 18:59
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Még sosem volt.. 20/L
2021. aug. 17. 20:25
 7/11 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Talán az egyetem első 1-2 évében, amikor rengeteg új emberrel találkoztam, de még megmaradtak a gimis barátok is.

Utána szépen leépültek ezek, de akkoriban bármelyik szórakozóhelyre mentem el egyedül bulizni egy átlagos pénteken, mindig összefutottam haverokkal, akikkel szívesen töltöttem az időt.

2021. aug. 17. 20:29
 8/11 Sunshinedoll ***** válasza:

bocs, folyt:

Az korban olyan 19-20-21, most 29 vagyok.

Közülük max 1-2 maradt meg, jelenleg viszonylag kevés barátom van (mondjuk olyan 3-4, aki nem családtag), haverom van olyan 10 körül.

2021. aug. 17. 20:30
 9/11 anonim válasza:
100%

17 évesen. Gimiben osztálytársak, rengeteg ismerős.

Most 23 vagyok, kizárólag 2 gimis barátom maradt meg és a párjaik. Vannak egyetemi barátnőim is, de azt vettem észre, hogy velük addig jó a viszony amíg napi kapcsolatban vagyunk, az online oktatás alatt meg eltávolodtunk.

2021. aug. 17. 20:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
20-24 évesen, akkoriban sokat jàrtan el otthonròl,sajnos lemorzsolòdott mindenki , mai napig keresem az okokat, alakulhatott volna màsképp, hiànyoznak.
2021. aug. 18. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!