Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen fiúk, rendelkeztek valamilyen diplomával?
Figyelt kérdés
Tanult, művelt emberek vagytok, ennek ellenére nem kellettek senkinek?2020. aug. 15. 09:31
1/9 anonim válasza:
Pontosan.
Csak a pénz és a külső a döntő.
2/9 anonim válasza:
Tanult vagyok, van diplomám. A műveltség megítélés kérdése. De mivel nem diplomás munkát végzek és túlsúlyos vagyok, így a nők nemhogy elkerülnek, de még ha lehetne, szerintem le is köpnének...
3/9 anonim válasza:
2 es és Bem érzed jogosnak? Kövéren mi a faxt vársz ?
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem jogos. A borzalmas írásképed alapján tudni vélem, ki vagy, az itteni fat shaming nagykövete, így a te véleményed annyira nem érdekel, csak az a kiábrándító, hogy sok nő szerint is kevesebbet érek így. Ami mókás, mert van n+1 másik tulajdonságom is (tudod... mint úgy általában mindenkinek), de ezek automatikusan kinullázódnak és semmi más nem érdekel senkit, csupán egy negatív (természetesen külső) jegyemmel vagyok azonosítva. Az senkinek nem jut eszébe, hogy mondjuk lehet, hogy értelmes vagyok, lehet, hogy humoros vagyok, vagy másik személyiségjegyem kiemelkedő - nem tudom még magam sem, mivel még sosem volt alkalmam ezeket kideríteni... de á, szarni bele, há' dagi, há' kuka! Még ha 160 kiló lennék, akkor meg is érteném, de kilencvenegynehány kilósan nem, kürvára de nem jogos.
5/9 anonim válasza:
Igen, van dipim, emberekkel foglalkozok.
6/9 anonim válasza:
4. Neked nem a külsőre vonzó csajok jönnek be?
(Amúgy én is kilencvenegynéhány kilós vagyok, csak éppen mellé 195 cm.)
7/9 anonim válasza:
Nekem nincs diplomám, csak érettségim plusz szakmám, de betanított munkásként dolgozom. Most ezért nekem nem lehet senkim?
8/9 anonim válasza:
Utolsó: De, mint ahogy gondolom a kollégáid közt is vannak, akiknek van valakijük.
9/9 anonim válasza:
@6
De, természetesen. Viszont nekem tökre úgy rémlik, hogy a társadalom és a biológia szerint a nők a szebbek, a férfiak meg minden dimenziójukban nagyobbak. Fordítva szerintem totál hülyén nézne ki (mert ugye, ha a nő nem lehet magasabb a férfinél, akkor kövérebb se legyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!